Angels druženja

Angels Ples na šipci doista funkcionira poput velike ženske obitelji. Polaznice našeg plesa ili kako ih mi od milja zovemo „Angelsice“  druže se i izvan dvorane i mi to podržavamo od srca organizacijom različitih druženja i pružanjem platforme ženama za promociju njihovih vlastitih proizvoda i usluga koje su u skladu s Angels filozofijom.

ANGELS PARTY

Jednom godišnje, a ponekad i češće, Angelsice se okupe na najluđem, najplesnijem, najzabavnijem i sve naj ANGELS partyu. Noć u društvu žena, muzike i cugice uz zanimljivi program i hrpu nagrada te uvijek novih i zanimljivih poklona naših sponzora, Angelsice se opuštaju i druže. Plesanje na šanku? Kostimi i lude tematike? Nastupi instruktorica i grupa? Ma mooooože!


ANGELS NATURE DAY

Događanje koje je znatno manje posjećeno od party-a ali ipak uvijek zabavno i fora. Iako uvijek pokuašavamo odabrati laganu šetnju nekom šumom, završimo na najstrmijim usponima i nevjerojatnim stazama. No klopica i piće na vrhu uz uvijek prisutan smijeh i zezaznciju, vrijedni su malo truda.


ANGELS NIGHT OUT

Ovo je subota rezervirana da Angelsice svoje outfite i plesno umijeće pokažu svijetu. Okupimo se, nazdravimo i zajedno sretne i nasmijane odlepršamo u clubbing Zagrebom. I nikad ne prođemo neopaženo.