Dan u raju s Angelsicama

Imate frendicu koja je skeptična ali vi jednostavno znate da bi naš trening bio savršen za nju? Želite provesti nedjelju okružene pozitivnom vibrom i superkul ženama? Niste još probale Body and Emotions Chairdance? Hoćete svojoj sestri pokazati kako plešete? Zanima vas što je to Body and Emotions PoleLove?

To, a i još puno toga očekuje vas na svakom  jedinstvenom, posebnom, ludom, energičnom DANU U RAJU s Angelsicama koji se dva puta godišnje održava u našim studijima!

Angels timovke i Angels vježbačice taj su dan  na raspolaganju za sva pitanja koja trebaju odgovor ali i demonstraciju „Body and Emotions Classic“ programa koji će poljuljati vašu dosadašnju percepciju tjelovježbe svakoj ženi koja ga još nije probala.

Osim Intro satova, na Danu u raju pruža se prilika probati i nove programe poput Body and Emotions PoleLove, Body and Emotions Chairdance, Body by Angels, Emotions by Angels, ali i poslušati kako je moguće ostvariti svoje snove uz Sanju iz Sretnog dana te prodati i mijenjati oblekicu za ples na buvljaku.
Časte nas i sponzori i partneri poput Polleo sporta, Batista, Velisa i mnogih drugih!

Angels Dan u raju je dan druženja, plesa i prekrasne ženske energije koja ispunjava cijelu dvoranu!