Ladies Only Vikend

Što biste pomislile kad bi vam netko rekao da već u sebi imate sve da biste uspjele?

Što biste rekle kad bi vam netko dokazao da možete imati predivan, ljubavlju ispunjen život bez obzira na to u kakvim se trenutnim okolnostima i odnosima nalazile i kako se osjećale?

I što biste rekle kada bi netko tvrdio da pomoću ljubavi prema sebi bojamo svoj život najradosnijim bojama, svaki dan osjećajući zadovoljstvo i spremno odgovaramo na sve teške životne situacije? Da time privlačimo u sebe svjetlost, veselje, predivne odnose i mogućnosti?

Sanja Plavljanić Širola koja vodi radionice u d.o.o.-u za ostvarivanje želja Sretan Dan, Anamarija Pažin Morović koja vodi prekrasan slow spa centar Laurus i drži radionice aromaterapije i Ivka Armanda Todorović, jedna od osnivačica našeg Angelsa, odlučile su organizirati vikende za žene pod motom Lijepa, snažna i sretna.

BEAUTY AND MAGIC RETREAT – Ladies  Only! – vikend ljepote i čarobnog uživanja u sebi, prirodi, spoznajama i druženju. Stvoren po mjeri žena i samo za njih. ♥ http://www.beauty-and-magic-retreat.com/

Vikend koji će osvijestiti žene da svoju ljepotu, snagu i sreću već posjeduju u sebi i da postoji bezbroj jednostavnih i prekrasnih načina kako tu ljepotu, snagu i sreću mogu živjeti svakog dana.

Dojmovi

Nezaboravan vikend – savršen spoj uma, duha i tijela. Divne žene, hvala vam puno na ovom predivnom iskustvu i savršenoj energiji kojom ste nas napunile!
Milena

Vrlo inspirativno, kreativno, iskreno, profesionalno vođene radionice.
Zaokružena cjelina s dijelovima koji daju znanje i usmjerenje za primjenu u životu.
Radosno druženje uz puno smijeha – dobitna kombinacija!
Nada

Jako mi se svidio spoj aromaterapije i uživanja u prirodi s plesom i pokretom, te radom na sebi i samospoznaji, u ugodnom društvu i odličnoj atmosferi. Posebno mi je bila zanimljiva radionica na kojoj smo same pravile kremice za sebe i upoznale se s prirodnom kozmetikom.
Marija

Ovaj vikend s predivnim učiteljicama Sanjom, Ivkom i Anamarijom omogućio mi je da uživajući napravim veliko spremanje u ovom svom životnom trenutku i podsjetim se da su sadašnji trenutak i ljubav (kao takva) – najvažniji.
(nema potpisa)

Predivno druženje s dubokim smislom: što iskreno želimo, kako voljeti sebe da bismo mogle voljeti druge…tražiti ljepotu u sebi i dijeliti je da bi svijet postao bolji…
Biljana

Inspirativno, poučno i nesvakidašnje. Preporučit ću prijateljicama i drugim dvjema kćerima koje ovaj put nisu mogle biti ovdje sa mnom.
Jadranka

Bilo je opuštajuće, radionice su bile zanimljive i dobila sam stvarno uvid i poticaj za rast i razvoj.
(nema potpisa)

Predivno, kreativno, opuštajuće, užitak je biti s toliko jakih, pozitivnih žena koje nam stvarno svima mogu biti uzor i od kojih možemo toliko puno naučiti.
D.

Ovo je bio jedan od najljepših vikenda u mom životu, upoznala sam nekoliko predivnih žena i vjerujem da sam stvorila prijateljstva za cijeli život. Upoznala sam i sebe (bolje) i uživala u predivnoj energiji, odličnim radionicama i prelijepom otoku.
Tajana

Prekrasno, poučno, ohrabrujuće, inspirativno, zaigrano, zabavno, emotivno, oslobađajuće,…motivirajuće, mirisno, opuštajuće, kreativno.
Renata