Vježbanje koje je zabavno, lagano i učinkovito? O da!

Bez obzira jeste li odavno mislile kako je pole dance i S faktor stvoren za vas ili se pri pomisli na takvu aktivnost ne osjećate najugodnije, pozivamo vas da nam se javite i zajedno s nama krenete u prekrasnu avanturu.

Ples na šipci danas je izrazito popularan način vježbanja i stoga postoje mnogobrojni smjerovi iste fitness aktivnosti. Angels Ples na šipci fokusira se na ženino fizičko i emocionalno biće, što znači da žena vježbajući, osim što oblikuje tijelo, uspjeva postići stvari o kojima nije ni sanjala i osjećati se kako se nikad nije osjećala.

Iako zvuči nevjerojatno, bez obzira na godine i fizičku spremu, žensko tijelo zahvaljujući emocijama i pobjeđivanju straha i srama, postiže slobodu koja ženi omogućuje da usvoji i najzahtjevnije elemente s vremenom. Posebno osmišljen program i vježbice, poštuju žensko tijelo i obline, te postepeno postaju sve zahtjevnije.

Trening traje dva sata, a uključuje trening na strunjači, elemente na šipci i ples koji spaja sve naučeno i prava je zanimljiva avantura.

Pridružite nam se, probajte! Naučit ćete koristiti mišiće svog tijela na drugi način, osjetit ćete nježnost i snagu, podsjetit ćete se na ženstvenost i seksipil, i spoznati meditaciju u pokretu koja nas rješava stresa i negativnih emocija. Naravno, oblikovat ćete svoje tijelo i najvažnije – stvoriti prava ženska prijateljstva.

Ako se još uvijek dvoumite bacite pogled na naš video :

KONTAKT:
Zagreb 099 60 90 901

Samobor 091 5230 474
info@angels.com.hr