dan u rajuu

Pozivamo Te da nam se pridružiš na danu veselja, plesa, slobode, poklona i degustacija i isprobaš program po kojem smo poznate ANGELS BODY AND EMOTIONS CLASSIC – besplatno.

To je program u kojem ćete uživati vježbajući, otkrivati svoju ženstvenost, senzualnost i seksipil, ali istovremeno učiti o sebi, meditirati pokretom i rješavati se stresa kako bi tijelo, a onda i um i duša i emocije bile slobodnije uživati u životu!

Pristup vježbanju koji potpuno izbacuje ogledala, prigušena rasvjeta i naglasak na plesu i muzici, kreiraju ugodnu i poticajnu atmosferu zbog koje će te ova dva sata tjedno ljubomorno čuvati za sebe bez iznimke – godinama. Više o programu ovdje.

Intro satovi održat će se u 11, 16 i 17:30 sati.

Intro satovi su BESPLATNI, uz OBAVEZNU prijavu i to na mail maja.z@angels.com.hr, a sva pitanja usmjerite na 095 9232 470!

Ukoliko nam se odlučiš pridružiti i upisati odmah na licu mjesta potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 100 kuna kako bi rezervirala željeno mjesto. Očekuje te i nagrada od strane naših sponzora.

Osim ovog programa po kojem smo posebne, moći ćeš isprobati i POP Pilates koji će ti promjeniti percepciju pilatesa, te radionicu EFT metode ili Aromaterapije i Bootylicous program vježbanja s fokusom na guzu.