Potaknute trendovima u svijetu, a sve više i kod nas u Zagrebu, odlučile smo i mi, osim šipke, poda i fotelje, istražiti i jednu naizgled običnu stvar – stolicu.

I kad smo uz stolicu umiksale malo dobre mjuze, puno emocije, malo fitnessa, začinile seksipilom i Angels načinom kretanja – nastao je BODY AND EMOTIONS CHAIRDANCE by Angels!

Ako ste spremne ovaj objekt za sjedenje nikad više ne gledati isto, ako vas vuče želja za novim stvarima i želite zaplesati na i oko stolca, pripremite svoje plesne cipelice jer vas čeka prava poslastica!

Ples na stolici koji je poseban i drugačiji, isprepleten se emocijama senzualnosti, slobode i seksipila, koji će vas još malo pogurati preko vaših granica i navesti vas da osjetite tijelo, zabavite misli i probudite emocije!

3. i 4. travnja u 19:30 u studiu Angels u Zagrebu održat će se prva u nizu B&E Chairdance radionica. Cijena radionice u trajanju od 90 minuta za članice Angels studia u Zagrebu i Samoboru iznosi 140 kn, a iznos od 180 kn plaćaju polaznice koje nisu Angelsice.

Broj mjesta je ograničen pa je obavezna prijava na Majin mai: maja.z@angels.com.hr ili broj telefona 095 9232 470!

Radionice su namijenjene SVIM ŽENAMA  i prilagođene stupnjevano tako da možete vježbati s nama bez obzira na iskustvo u pole dance treninzima i fizičku spremu. Škicnite onu koja vam najbolje odgovara:

1. ABSOLUTE BEGINNERS
Radionica namijenjena početnicama u plesu na šipci ( u Angelsu do 6. Levela) te ženama koje se još uopće nisu susrele s ovim načinom vježbanja. U 90 minuta dobro ćete se zagrijati, naučiti osnovne plesne elemente na stolici i oko nje, te upoznati svoje tijelo na malo drugačiji način, kroz povezivanje pokreta s osjećajem koji nosite u sebi.
Ponesite bočicu vode i ručnik, ostalo prepustite Angels instruktoricama!

 

2. BEGINNERS B&E Chairdance (3. I 8. Travnja)
Sve žene koje treniraju ples na šipci već poznaju onaj poseban osjećaj koji ova vrsta treninga nosi sa sobom. Osim šipke, poda, zida i fotelje, vrijeme je da upoznate i stolicu kao poseban revizit koji će vas odvesti u neku novu avanturu akrobatike, plesa i seksipila.
Na trening se, osim vode i ručnika, preporučuje ponijeti cipele za čagicu!

3. ADVANCED B&E Chairdance (krajem svibnja)
Namijenjen chairdancericama koje su otplesale Absolute beginners i /ili beginners radionicu i žele otići korak dalje. Pleše se na štiklicama i uključuje neke opake akrobatsko plesne elemente. Stolica doista nije samo objekt za sjedenje.

 

4. TEMATSKE NAPREDNE B&E Chairdance radionice
Prepare to be suprised! Čagica, novi elementi, sloboda, outfit, štikle, čizme, tenisice – granice ne postoje! Od zadanih koreografija do slobodnog izražavanja na stolici – Potpuni Angels doživljaj plesa.
Radionice će se održavati jednom u dva mjeseca, svaki put s drukčijom temom, pa će za svaku biti nužno prilagoditi outfit! Savršen način za unapređivanje plesa, upoznavanje novih elemenata i igranje sa svojom „unutarnjom boginjom“.
Obavezan outfit i završene prve dvije razine Chairdance radionica.