OTKRIJTE ŠTO VAM TIJELO GOVORI I NA KOJI NAČIN OTKRIVA ODREĐENE PODSVJESNE OBRASCE I STANJA.

Tijelo ima vlastite načine kako nešto zna (prepoznaje). Ti načini su drugačiji od načina kako zna (prepoznaje) um. Um razmišlja, a tijelo osjeća.

Intenzivni osjećaji se uvijek manifestiraju kao određena senzacija u tijelu (toplina u grudima, hladne ruke, grč u trbuhu, napetost mišića, osjećaj širenja itd.). Biti u kontaktu s vlastitim tijelom znači biti u kontaktu sa unutarnjom mudrošću. To znači biti povezan s dijelom nas koji nije povezan samo sa racionalnim umom već i s većom inteligencijom koja upravlja prirodnim ritmovima kao što su ritam srca, rad bubrega no isto tako upravlja izlaskom i zalaskom sunca, plimom i osekom i drugim prirodnim ciklusima.

Vraćanje svijesti u tijelo pomaže nam otkriti neke podsvjesne sadržaje kojih racionalni um nije svjestan, pomaže nam iscijeliti psihičke i fizičke disbalanse, vraća energiju u tijelo i omogućuje revitalizaciju tijela.

Kroz kreativan pokret i ples, razgovor, meditacije i vizualizacije, povezati ćemo se sa vlastitim tijelom i učiti što nam ono komunicira.

Napomena: donijeti ugodnu odjeću za vježbanje tj. slobodno kretanje (u dvorani smo u čarapicama), povez za oči, bočicu s vodom.

Datum: 30.01.2016. subota
Termin: 10:00 – 12:00 sati
Mjesto: Angels Body and Emotions Studio Samobor, Katančićeva 28, Gundulić naselje (auto
kuća Anindol) 2 kat., 10430 Samobor
Cijena: 120 kuna
Voditeljica: Iva Solarević Jeličić

Prijava obavezna, broj polaznika ograničen!

Prijave i uplate: dolores@angels.com.hr, 0915230474

body talks