Imate frendicu koja je skeptična ali vi jednostavno znate da bi naš trening bio savršen za nju? Želite provesti nedjelju okružene pozitivnom vibrom i superkul ženama? Volite poklone?
Niste još probale Body and Emotions Chairdance? Zanima vas što to znači vježbati s emocijom?
Niste probale PoleLove? Želite li napokon isprobati šipku na poseban način?  Ili možda znate da u vama postoji Unutarnja Junakinja, ali ne znate kako je probuditi?

To, a i još puno toga očekuje vas na drugom i već tradicionalnom, jedinstvenom, posebnom, ludom, energičnom

DANU U RAJU s Angelsicama,

koji će se održati u Zagrebu  29. ožujka 2015. godine u novouređenom i prekrasnom Angels Studiu na adresi Radnička 1a.

Prijavite se i osigurajte free upad na savršenu nedjelju i probajte kako je to vježbati s nama ili utvrdite gradivo na nekom od novih programa.

Čekamo vas mi, Angels timovke i Angels vježbačice, koje će vam biti na raspolaganju za sva pitanja koja trebaju odgovor ali i demonstraciju „Body and Emotions Classic“ programa koji će poljuljati vašu dosadašnju percepciju tjelovježbe.

Osim Intro satova, imat ćete prilike probati i druge programe poput Body and Emotions PoleLove, Body and Emotions Chairdance, Body by Angels, Emotions by Angels, ali i poslušati kako je moguće probuditi unutarnju junakinju u sebi uz Sanju iz Sretnog Dana i našu Angelsicu Ivku.

Časte nas i sponzori: Polleo sport, L Erbolario Batiste, Velis, Cocolach i još neki, ali neka to ostane iznenađenje. Naš dnevni boravak jednostavno poziva na opuštanje pa nemojte odmah nakon svega zbrisati doma, a i mi smo sve tamo da odgovorimo na vaša pitanja ili se samo družimo…

Za detaljan raspored, škicnite našu fejs stranicu www.facebook.com/AngelsDance ili nam se javite.

Zdrave grickalice, shakeovi, poklon paketići, zanimljivi treninzi, ples i pozitivna energija! Definitivno najbolja nedjelja u gradu je preslaba riječ.

Sve radionice i treninzi su BESPLATNI, uz OBAVEZNU prijavu i to na mail maja.z@angels.com.hr, a sva pitanja usmjerite na 095 9232 470!

 

Partneri:

www.facebook.com/BatisteHrvatska

http://www.sretan-dan.hr/

http://www.velis.hr/ 

pizap.com14267045632251