U nedjelju, 24. rujna 2017. održat će se tradicionalni dan otvorenih vrata studia Angels Body and Emotions Zagreb, pod nazivom Dan u raju. Angelsice pozivaju sve žene da im se pridruže i osjete kako je to kad vježbanje postane zadovoljstvo.

 

U sklopu tradicionalnog događanja “Dan u raju s Angelsicama” sve žene koje posjete studio imat će priliku besplatno isprobati neke od programa, kao i sudjelovati u radionicama i uživati u zdravim grickalicama i slasticama te svježim sokovima. Zahvaljući brojnim partnerima i sponzorima, svaka će žena kući ponijeti i vrećicu s poklonima – zdravim grickalicama, te preparativnom i dekorativnom kozmetikom.

Angels Body and Emotions Classic trening, održat će se tri puta u danu zbog velikog interesa, a to je program koji privlači velik broj žena jer omogućuje oblikovanje tijela uz dobru zabavu i holistički pristup vježbanju. Classic program temeljen je na konceptu koji povezuje tijelo i emocije a uključuje zagrijavanje na strunjači kroz plesni workout, šipku i formu meditativnog plesa.
Zahvaljujući individualnom pristupu, instruktoricama koje strastveno rade ovaj posao, posebnom programu koji se uvijek dalje razvija i ljubavi koja je uložena u svaki trening, Angelsice će potvrditi da im je ovaj pokret promjenio držanje, stav prema sebi i drugima, ojačao samopouzdanje i omogućio da osjete ili prodube svoju žensku energiju.
Program je stvoren za svaku ženu koja se nakon treninga želi osjećati slobodnije, ženstvenije, hrabrije i sretnije nego prije.

Osim ovog programa, Angelsice će predstaviti i neke druge programe poput Body by Angels, Sexy Flexy, Emotions by Angels te Pop pilates.

Svaki je program prilagođen ženama svih dobi i fizičkih predispozicija, a u njima jednako uživaju žene u dvadesetim kao i žene u 50 godinama. Upravo je ta različitost naša najveća radost i ponos.

Osim programa čija je baza fizička aktivnost, očekuju vas i radionice šminkanja by Irena Vuković i FARMASI kozmetike, te predavanje Sanje Plavljanić Širole – vlasnice Centra Sretan dan u kojem održava različite radionice usmjerene na sretniji i radosniji život, Anamarije Pažin Morović – uspješne aromaterapeutkinje i vlasnice centra Laurus Slow Spa, te Sanje Dajak Matanović vlasnica lounge store-a zdrave hrane i osoba koja živi i podučava zdravije prehrambene i fitness navike.

Kako bi sve bilo začinjeno zdravom hranom, poklonima i dobrom energijom tu su i naši sponzori poput Velisa, Nescafea, Batiste, Treacle Moon, Rosala…

Prijave za sve programe su obavezne, a mjesta na radionicama ograničena pa požurite uhvatiti svoje! Raspored će biti objavljen kroz koji dan pa nas dobro pratite. 😊
Dodatne informacije, pitanja i nedoumice usmjerite ovdje: maja.z@angels.com.hr

 

Datoteka_000