U Angels studiu nastojimo uvijek pružiti nešto novo i drugačije, bazirajući naše programe na ženstvenim pokretima i kružnim plesnim vježbama koje pobuđuju i potiču ženstvenost i senzualnost, te djeluju na ženine mišiće ali i na njeno srce.

Tako smo ovog puta osmislile jedinstveni rekreativni program FEMININE WORKOUT koji je svojevrstan spoj plesa, yoga metoda i kružnih pokreta. Svaki trening počinje i završava meditacijom, odvija se u dvorani bez ogledala uz poticajni miris koji je samo za nas i za tu potrebu kreirala Anamarija Pažin Morović (Laurus Slow Spa).

Mi vjerujemo u vježbanje koje je užitak samo po sebi, u pokrete koji su stvoreni baš za žene, u uživanje u vlastitom tijelu i povezivanja svih dimenzija nas samih. Zato stvaramo program, kojeg jednostavno nikako drukčije nismo mogle nazvati, a on se sastoji od:

  • Uvodne meditacije osvještavanja tijela
  • Vježbi snage i fleksibilnosti za cijelo tijelo uz muziku koja nam je izuzetno bitna
  • Osvještavanje disanja, zone srca i zdjelice, ženstvenosti
  • Plesnih vježbi koje se fluidno pretaču jedna u drugu
  • Završne meditacije opuštanja tijela

 

Feminine Workout

Pozivamo vas da nam se pridružite! Trening se odvija dva puta tjedno u trajanju od 60 minuta, utorkom i četvrtkom u 20 sati. Moguće se prijaviti i za dolazak jednom tjedno.
Cijena programa je 300 kuna dva puta tjedno, a 150 kuna jednom tjedno. Za članice Angels studia, cijena iznosi 200 kn/ 100 kn, a jednaki popust imaju i klijentice Laurus Slow Spa i Linea Snelle, te polaznice radionica Sretnog Dana.

 

Više informacija, prijave i mogućnost probnih treninga: maja.z@angels.com.hr ili 095 9232 470