Drage Angelsice,

SNIMITE VIDEO ČESTITKU I OSVOJITE NEDJELJU PUNU NAGRADA!

Povodom četvrte svjećice na torti, Angels Body & Emotions je pripremio veliko rođendansko iznenađenje za svoje polaznice.

Zahvaljujući divnim ženama s kojima iz dana u dan zajedno rastemo, smijemo se, družimo i otkrivamo nove puteve do sreće, Angels obitelj je iz godine u godinu sve veća, što nam je najveći razlog za slavlje. Ponosne i sretne što vas imamo, želimo vam zahvaliti na ukazanom povjerenju i počastiti vas za svaki vaš iskreni osmijeh, svaku lijepu riječ, svako dobro djelo, za svaku slobodnu čagicu. Za sve one trenutke koje naše srce ispunjavaju zadovoljstvom.

Baš kao što u dvorani pred vas stavljamo brojne izazove koje hrabro prihvaćate i pretvarate u svoje male slatke pobjede, tako je i ovo jedan slatki izazov, a nagrada je prava poslastica.

Zadatak je snimiti video u kojemu ćete nam čestitati rođendan na što kreativniji način. Kratko ili dugo (max. 30 sec.), riječima ili djelima, crno-bijelo ili u boji, nježno ili glasno… svejedno je. Budite svoje i posebne, kao što to jeste u našoj dvorani jer će autorica najbolje video čestitke po našem izboru osvojiti Angels nedjelju punu nagrada! U suradnji s našim dragim prijateljima i partnerima kojima od srca zahvaljujemo pobjednica natječaja osvaja:

 

Zagreb

PRIVATNI SAT by Angels

COACHING by Jasmina Bjelica (Jazz Coaching) http://jazzcoaching.com

AROMATERAPIJSKA MASAŽA Surya centar prirodnih terapija www.surya.hr

KAVA&SOK The Famous Club https://www.facebook.com/TheFamousClubZG?ref=br_tf

ŠMINKANJE&MANIKURA by Šminkeraj www.sminkeraj.hr

 

Samobor & Zaprešić

PRIVATNI SAT by Angels

MASAŽA LEĐA by Teuta https://foursquare.com/v/studio-za-medicinsku-masazu-teuta/4eb2740f6da1df5f01c95506

MANIKURA by Pink art https://www.facebook.com/pages/PINK-ART-Frizerski-studio/259846917374920?pnref=lhc

KAVA&SOK&PRANJE AUTA by H2O bar https://www.facebook.com/pages/H2Obar/661894847170143?fref=ts

PRIVATNA PODUKA DRUŠTVENIH PLESOVA by Plesni klub Salsa Samobor https://www.facebook.com/pages/SalSam/140227129506499?fref=ts

 

Da, da, sve to samo za jednu od vas!!! Vjerujemo da će vas ova raskošna nagrada motivirati da se uključite i pošaljete nam svoje ludo kreativne video čestitke te nam zadate slatke muke. Ali, nećemo se buniti.

Svoje video čestitke šaljite na maja.z@angels.com.hr od petka 20. veljače do nedjelje 8. ožujka 2015. Svim Angelsicama želimo puno inspiracije i sreće!

Let’s have fun!!!!

 

Vaš Angels tim

Framed_Birthday_Wishes_Pink_Cupcake_Card__64807.1410074496.900.900