Napokon… djeca dolaze s uputstvima!

Većina roditelja u zabludi vjeruje da bebe vole tišinu i mirnoću, da se njihov plač ne može smiriti i da se kolike jednostavno moraju pretrpiti.

Dr. Karp je stručnjak za dječji razvoj koji je kroz trideset godina rada kao pedijatar riješio misterij kolika, otkrio kako smiriti plač beba, te pronašao ključ uspješne komunikacije s malom djecom. Osnovao je program The Happiest Baby™ (Najsretnija beba) koji u 30 zemalja provodi preko 3.000 certificiranih edukatora i zdravstvenih djelatnika. Ovo je ujedno i najpopularniji program za roditelje na svijetu jer ih jedini uči konkretnim tehnikama koje za minutu i manje rješavaju probleme s kojima se bore.

Ovim putem pozivamo sve buduće majke i očeve, te roditelje beba stare do 3 mjeseca, da prisustvuju seminaru Najsretnija beba u ponedjeljak 1.02. od 10 – 12 sati u Angels studiu na adresi Radnička 1a.

Primjetili ste da su bebe u rodilištima zamotane. Na dvosatnom seminaru Najsretnija beba saznajte zašto je ono važno i kroz vježbe uz certificiranu edukatoricu naučite:

  • smiriti plač i kolike u samo par minuta
  • kako aktivirati umirujući refleks, koji je urođeni prekidač za gašenje plača, pa čak i kolika!
  • kako pravilno izvoditi pet koraka koji pokreću umirujući refleks (zamatanje, bok/trbuh pozicija, zvukovi/šumovi, ljuljanje i sisanje)

Polaznici seminara dobivaju na dar torbu sa poklonom u vrijednosti od 250 kn 🙂 !

Poklon paket sadrži:

  • CD “Prirodni zvukovi maternice” (za učinkovito smirivanje i uspavljivanje bebe)
  • Pamučna dekica za zamatanje (neophodna za smirivanje i uspavljivanje bebe sa “pet koraka”)
  • Kremica Emica (prirodna krema za njegu osjetljive kože mame i bebe)

 

Iva Brčić mlada je majka koja je postala prva certificirana edukatorica i voditeljica programa Najsretnija beba u Hrvatskoj. Diplomirala je sociologiju i filozofiju, a ljubav prema djeci provodila je kroz volontiranje u bolnici Sveti Duh u Zagrebu, udruzi Igra i Centru za mlade u Karlovcu. Osmišljavala je radionice i edukativne programe za djecu, a sada se bavi istraživanjem utjecaja obitelji na delikventna ponašanja. Kako bi pomogla roditeljima da zaborave na mitove o bebama i djeci, da znaju smiriti plač beba, produžiti spavanje, zaustaviti napade bijesa i izgraditi komunikaciju s djecom svoje savjete daje kao stručna suradnica na web portalima roditelji.hr, klokanica i mamin svijet.

 

Trajanje jednokratnog seminara je 2 sata, a cijena 499 kuna. Za uplate do 25. siječnja ostvarujete popust od 15%.

Sve dodatne informacije o ovom seminaru mogu se dobiti na 098-900-8634, a prijaviti se i rezervirati mjesto možete na mail: maja.z@angels.com.hr