Angels tim

Educirane instruktorice i druge pripadnice tima svojom profesionalnošću i osobnošću stvaraju ugodno, toplo i obiteljsko okruženje pružajući osobnu i besprijekornu uslugu članicama kroz trening plesa na šipci i ostalih programa. Angels instruktorice obične su žene koje su svoju sreću pronašle u treninzima plesa na šipci, prvo kao vježbačice a onda i kao instruktorice. Uživaju u svom poslu i rade ga s punim srcem, što će vam potvrditi i same.

Strast prema poslu kojeg radiš i ljubav koju osjećaš prema svakoj osobi koja se nađe na treningu omogućuje da doista svaku polaznicu upoznaš i postaneš ne samo trener, već i prijatelj.

Osim njih, važan dio našeg tima je i Maja, koja brine o nama dok brinemo o drugima.

Ponosne smo na našu obiteljsku atmosferu, veselje s kojim radimo, ali i na kontinuirano educiranje u plesu, fitnessu, pole danceu, kineziologiji i psihologiji.

Dolores je još kao dijete, zbog ljubavi prema plesu, pohađala baletnu školu i oduvijek plesala u raznim plesnim klubovima. Još u osnovnoj školi upisuje se u plesni klub “Mađarac” (Latino-Američki i Standardni plesovi) potom prelazi u ŠPK “Ildiko Varga”, te nakon toga u ŠPK “Fredi” i na kraju ŠPK “Harmony”. Sudjeluje u brojnim natjecanjima i turnirima, gdje postiže zapažene rezultate.

Srednju školu, smjer-fotograf, završava u Zagrebu te nakon nekoliko godina rada u struci, 2002. godine odlazi raditi kao fotograf na Američkom brodu za krstarenje, gdje je stekla ogromno iskustvo u radu s ljudima i zahvaljujući toj avanturi postala hrabrija osoba.

Od prvog treninga zaljubila se u ples na šipci, trening koji spaja emocije sa ženinim fizičkim bićem. I upravo zato ovim pokretom bavi se već godinama, i svaki puta otkrije nešto novo.

“Oduvijek sam voljela plesati i uživala u muzici na poseban način. Ples je za mene jednak zraku koji udišem – neophodan za život. Kad se krećem na svoju omiljenu muziku puna sam snage i samopouzdanja i upravo to mi daje hrabrosti da svladam svaki životni izazov. Moje vježbačice vremenom su postale i moje prijateljice i svaki trening, osim što dajem sebe, primam nazad stostruko – ljubav, prihvaćanje i ogromnu količinu pozitivne energije.”

Danas Dolores u svom životu ima i jedno novo iskustvo koje proživljava. Rođenjem malog Petra ona je postala majka. Uz majčinstvo, i dalje u Angels daje svo svoje slobodno vrijeme i u Samoboru brine da Angelsice imaju sve što im je potrebno za jedan dobar trening, trening koji vrlo brzo, kaže Dolores, postaje prava ovisnost!

Ines je završila opću gimnaziju a 2011. godine je diplomirala na veleučilištu Vern te stekla naziv stručna prvostupnica (baccalaurea) ekonomije . Osim plesa na šipci, obožava životinje a kad nije u dvoranici onda se opušta u dugim šetnjama sa svojim psićem.

„Oduvijek sam znala da je ples moja velika ljubav. Još kao mala svoje prve plesne pokrete učila sam u skupini Tihane Škrinjarić a plesom sam se aktivno bavila kroz cijelu osnovnu školu. Iako sam se cijelog života bavila sportom, uvijek je falilo ‘ono nešto’ što bi me u potpunosti zadovoljilo.“

Tragajući za ‘onim nečim’, Ines je naišla na ovaj poseban oblik fitnessa koji ju je odmah na prvom treningu zaveo i ostavio bez daha. Snaga pokreta, osjećaj senzualnosti, samopouzdanje, tek su mali dio onoga što je dobila od treninga.

„Zahvaljujući plesu na šipci i trenerici koja me je konstantno usmjeravala, upoznala sam sebe, spoznala unutarnju ljepotu, nježnost..moj život se u potpunosti promijenio. U ovom užurbanom načinu života uspjela sam napokon pronaći svoj miran kutić, dvoranicu ,koja će za mene uvijek značiti bijeg od stvarnosti i mjesto gdje sam samo ja bitna.“

Postavši instruktorica, njena priča je dobila zaista sretan kraj. Zapravo početak. U ovom poslu još jednom je pronašla sebe i zadovoljstvo koje osjeća svaki put nakon treninga s curama. Zaista nema ljepšeg osjećaja kada na licima vidi iskren osmijeh, kada osjeti snagu koja je prisutna svaki put u plesu, i naravno, kaže Ines, kada vodiš druge na ovo prekrasno putovanje te kad im možeš nesebično prenijeti svu ljepotu ovoga fitnessa.

Ivka je završila Gornjogradsku gimnaziju 2002., te u želji za bavljenjem novinarstvom, završava Fakultet političkih znanosti. Tijekom studija počinje raditi u agenciji za odnose s javnošću te nakon nekoliko godina prelazi u obiteljsku tvrtku.

Zahvaljujući znatiželji i velikoj želji za usavršavanjem, svoje radno iskustvo obogatila je brojnim edukacijama i seminarima iz različitih područja, uglavnom vezanih uz komunikaciju, marketing te psihologiju i osobni razvoj.

Oduvijek obožava ples, te se kao mala bavila jazz danceom, koji je zbog brojnih obaveza napustila. Baveći se rekreativno brojnim vrstama fitnessa, došla je i do plesa na šipci kojim se aktivno bavi već mnogo godina.

“Ovaj je pokret iskreni doticaj svake žene sa samom sobom, on je pokazatelj stvarnog stanja ženine duše… Sudjelovati u avanturi djevojaka i žena koje su se odlučile vježbati s nama, prenositi svoju strast na njih i gledati ih dok otkrivaju da je doživljaj vlastitog tijela povezan  s onim kako se osjećamo, a ne kako se vidimo u ogledalu – najljepši je izazov za mene! Upravo to je ono što me gura naprijed i u trenucima kad mi je najteže i daje mi hrabrosti posegnuti za najvišim ciljevima. Angels je moja avantura, a instruktorski posao postao je poziv…”

Ivka u ovom pokretu vidi više od samog treniranja tijela i svakim dahom živi za ono što radi. Najveća joj je radost kad se Angelsice druže i van dvorane i kada postaju jedna drugoj prijateljice. Smatra da je danas teško naći mjesto gdje su žene stvarne i iskrene i gdje opušteno možeš biti to što jesi. A Angels je upravo takvo mjesto.

„Moja radost više nisu samo moje polaznice, nego čitav Angels tim na kojeg sam ponosna. Te žene meni nisu više samo kolegice, one su moje prijateljice, gorivo za moju strast i podrška u svemu što radim. Moja je najveća sreća gledati kako se naša topla i pozitivna vibra širi sve dalje i dalje!“

Maja  je oduvijek težila nečem kreativnom u životu.  Dvoumila se oko modnog dizajna, dizajna interijera i frizerstva. Odabrala je frizersku školu te se nakon nje nastavila baviti strukom i kroz nju izražavati.

Nikada nije bila sportski tip i čime god bi se krenula baviti zadržalo bi je mjesec, dva i ubrzo dosadilo. A onda je otkrila Angels! Mjesto gdje se osjećala sigurno, mjesto gdje se osjećala sretno… a uz to je i vježbala. Upoznala je sebe na potpuno drugačiji način, stekla samopouzdanje te uz podršku instruktorice napravila preokret u životu.

Svoju prvu ljubav zamjenila je radom u Angelsu gdje se njena kreativnost razvija u raznim smjerovima i nitko je ne guši. A definitivno nikad nije ni dosadno. Studio smatra svojim drugim domom a svakodnevni susret i komunikacija s ženama različitih profila i godina je puni na neki poseban način i tjera dalje na rad na sebi.

„Angels je moja pozitiva koja me tjera dalje i ne da mi da odustanem. Uz njega istražujem sebe, pomičem granice, rastem – u svim područjima života! A sada sjedim i na pultu, brinem se za naše online kanale i radim još hrpu stvari koje me vesele i presretna sam što mi to daje priliku bar na trenutak našim klijenticama uljepšati dan!“

Martina je nakon završene X. gimnazije odlučila nastaviti svoje školovanje na Ekonomskom fakultetu, upisala je smjer Financija te stekla naziv diplomirana ekonomistica. Nakon kratke pauze od učenja, započela je i svoj poslovni život.

Još od malih nogu vezana je uz plesanje i glazbu. Kao mala curica pohađala je sate ritmike, a kasnije je krenula u plesnu školu. Iako ide na razne vrste fitnessa (aerobik, zumba, body&tone, pilates…), tek dolaskom u Angels Ples na šipci shvatila je koliko je ovaj način treninga poseban, savršen spoj vježbanja i plesa za svaku ženu te koliko je predivno prepustiti se čarima takvog slobodnog načina plesa.

„ Kada žena započne svoju Angels avanturu, u kojoj nema kraja, shvati koliko je zapravo malo potrebno da bude sretna i ispunjena, koliko je malo potrebno spoznati svoju unutarnju ljepotu, svoju snagu i ojačati svoje samopouzdanje.“

Postavši Angels instruktorica još je više upotpunila svoj život i svo svoje iskustvo kroz koje je prošla i svo znanje želi dalje prenositi na sve svoje sadašnje i buduće Angels vježbačice.

„Upravo naša mala dvoranica predstavlja mi oazu mira u kojoj zaboravljam na vanjski svijet, bježim od svih briga i problema te se posvećujem samo sebi. Kroz Angels razbudila sam još više svoj osjećaj ženstvenosti, senzualnost, nježnost, ali isto tako i svoj seksipil.“

Obožava osjećaj koji se u njoj budi kada nakon treninga vidi svoje polaznice pune pozitivne energije, kad vidi zadovoljstvo i osmijeh na njihovim licima. Taj osjećaj za Martinu je neprocjenjiv i, kaže Martina, ne može se kupiti novcem.

Saša je završila gimnaziju, a potom i Učiteljsku akademiju u Zagrebu. Široki interesi, znatiželjan karakter i nemiran duh vodili su je dalje – najprije u novinarske vode, a zatim se usidrila u marketinškoj agenciji gdje već godinama radi u kreativnom odjelu kao copywriter.

Tijelo je također tražilo svoj način da se izrazi pa je fizička aktivnost oduvijek bila dio njezina života. Kao djevojčica bavila se ritmikom, karateom i košarkom, kao djevojka pilatesom, aerobikom i jogom, a onda se ukazao Angels.

“Zaljubila sam se na prvi pogled. U atmosferu koja vlada u dvorani, predanu instruktoricu punu podrške, u pokret koji je zaveo moje tijelo i šipku koja je postala puno više od hladnog komada metala.“

Pomno osmišljen, a uz to i nevjerojatno zabavan trening koji jača fizičko i emotivno biće, otkrivao je brojne benefite i brzo prerastao u ljubav. Upoznavanjem svog tijela, ali i osobnosti kroz ples, na dublji i potpuno drugačiji način, otkrila je novu dimenziju slobode i snage svog ženskog bića. “Koža koja se ježi, srce koje hoće iskočiti, emocije koje ostavljaju bez daha, bezuvjetna podrška grupe, energija od koje se trese dvorana i taj genijalan osjećaj slobode da budemo i možemo što god u tom trenutku osjećamo.“

Kada je dobila poziv da svoju strast i ljubav prenese dalje, prihvatila je izazov i završila edukaciju za instruktora. Energična, uporna i puna razumijevanja, prenosi svoje iskustvo drugim ženama koje iz treninga u trening postaju zadovoljnije sobom.

“Biti Angels instruktor moja je mala misija u ovom kutku svemira. Misija koja me ispunjava neopisivom energijom zbog koje se osjećam živom, korisnom i sretnom.”

Sanja je od rođenja  bila dežurni vražičak u obitelji.. Ljubav prema plesu  počela je  dok je još  bila jako mala,  prvim koracima na ritmici. Nakon toga je, u osnovnoj školi,  uslijedila škola klasičnog baleta, no školske obaveze spriječile su nastavak.  Neko vrijeme plesala je kod Tihane Škrinjarić, pa  se ipak prebacila na sport..odbojka, rekreativni boks, no kako su joj nakon loma šake zabranili „sve što voli“ pokušala je na pilatesu zadovoljiti svoju potrebu za vježbanjem. No uvijek je nešto nedostajalo..

… dok nije došla na prvi trening u Angels..i izašla s najvećim osmjehom, ispunjena do zadnjeg atoma..

TO JE TO!

“Za mene savršen spoj vježbi, plesa i ono što je najvažnije, prilika da zaista upoznaš sebe i budeš baš to što jesi, probijaš vlastite granice,  da skineš sve nametnute maske, da istinski zavoliš sebe, osjećajem a ne odrazom u ogledalo!”

Nakon završene ekonomske škole, upisala je Ekonomski fakultet, no uz rad u struci i hobije koje ima, ostala je vječni apsolvent. Poslom u struci plaća račune, a svoj kreativni duh, kada nije u dvorani,  hrani kreiranjem torbica, putovanjima, čitanjem knjiga… Onaj mali vrag koji čući u njoj  željan adrenalina tjera je da i dalje istražuje razne adrenalinske aktivnosti.  Također, zahvaljujući  njenim roditeljima  u krvi joj je još i automobilizam, gdje radi kao sudac na utrkama, na koje i danas pobjegne kada stigne.

“Angels je od samog početka moja druga obitelj. Osim što sam napokon pronašla savršen fitnes za sebe koji obuhvaća sve što volim, pronašla sam svoj mali raj u kojem sam upoznala  toliko prekrasnih žena i puno naučila od svake od njih. Najveća sreća je što ovo putovanje nema kraja.. Uvijek ideš dalje, više.. i iznimno sam sretna što sam dobila priliku svoju ljubav prenositi drugim ženama.      Nema riječi kojima  se može objasniti što je Angels..to se jednostavno mora doživjet!!!”