S veseljem Vam predstavljamo nove predivne programe u našem studiu i pozivamo vas da nam se pridružite na holističkim treninzima koji će za Vas predstavljati iznimno zadovoljstvo. Vaše srce i duša, ali i Vaše tijelo biti će vam zahvalno!

Prvi trening svih programa je besplatan pa dođite i probajte!

Oblikujte tijelo, probudite ženstvenost, rasplamsajte emocije i riješite se stresa – prije ili poslije posla!

 

BESPLATNA UVODNA RADIONICA – YOGA DANCE u petak 23.10. u 18 sati

Otkrijte kako kroz tijelo i pokret otkriti skrivene dijelove sebe, povezati se sa unutarnjom mudrošću i osloboditi životnu energiju. Na uvodnoj radionici moći ćete čuti na koji način su tijelo, um emocije i duh povezani i kako međusobno sudjeluju u procesu kreiranja onoga što doživljavamo u trenutku.
Razgibajte tijelo, pokrenite energiju, oslobodite dah i dopustite valovima života da teku kroz Vas.
Radionica će započeti sa uvodnim objašnjenjem, praktičnim interaktvinim vježbama i konačno iskustvom vođenog Yoga Dance sata.

Prijave su obavezne na mail: maja.z@angels.com.hr

 

12106742_1037432132956279_4478180353901347001_n

YOGA FLOW by Iva Solarević Jeličić, www.solar-spirit.net
(jutarnji termini) – ponedjeljak i srijeda u dva termina: 7 – 8 sati / 8 – 9 sati

Yogijske vježbe u nizu za gipkost tijela, kralježnice, uma i duha. Namijenjene početnicima i naprednim vježbačima. Yoga umiruje um, ima antistresni učinak te regenerira naš sustav na svim razinama. Djeluje na pokretljivost kralježnice i pokreće sve sustave u tijelu, oslobađa boli i blokade našeg duh/tijelo sustava, otklanja bolove u leđima i učvršćuje muskulaturu.

 

A189741_fhdr

YOGA DANCE by Iva Solarević Jeličić, www.solar-spirit.net
(popodnevni termini) – ponedjeljak i srijeda 17:30 – 18:30 sati

Zanimljivo jedinstvo yoge i plesa koje će pokrenuti, probuditi i osvjestiti vaše tijelo, osloboditi vaš duh i naučiti vas uživanju u vježbanju.

Koncept sata:
Na početku sata kroz yogijske vježbe – asane osvještavamo i zagrijavamo tijelo te pokrećemo sve sustave; lokomotorni, srčano-žilni, endokrini, dišni, živčani sustav. (20-25min)

U drugom dijelu sata počinje slobodan pokret, gdje se pažnja iz vanjskog svijeta preusmjerava na unutarnji svijet. Organe percepcije okrećemo unutra. Dopuštamo da nas vodi pokret i dah. Što više umirujemo um, to smo spontaniji u plesu i počinjemo se oslobađati kroz pokret. Dopuštamo da se naše unutarnje biće izrazi kroz ples. Povezujemo se unutarnjim znanjem, inteligencijom i intuicijom. (25-30min)

Slobodni smo pokrenuti se kako god želimo te otpuštamo psiho-fizički stres koji se nakupio u mišićima, zglobovima, tkivima i našoj psihi.

Na kraju sata tonemo u stanje duboke opuštenosti kroz meditacije, vježbe disanja, vizualizacije i afirmacije. (10-15min)

Vježba se dva puta tjedno. Ciklus traje 4 tjedna a cijena je 250 kuna za uplate prije početka ciklusa, 270 kuna nakon početka ciklusa. Angelsice i SolarSpiritovci imaju dodatni popust od 20 kuna na članarinu.

 

unnamed

ANGELS BODY AND EMOTIONS WORKOUT by Angels (popodnevni termini) – utorak i petak 17:30 – 18:30 sati

Mnogima već poznata senzualna i plesna kombinacija yoge i pilatesa, pretočena u kružne pokrete koji bude ženstvenost, senzualnost i seksipil. Svi benefiti naših programa, ali bez šipke! Workout bez utega, uz fokus na disanje, osjetilo dodira, osvještavanje mišića i osjećanje muzike koji omogućuje uživanje u vježbanju, oslobađanje stresa i zadovoljstvo iznutra.

Trening traje 60 minuta i uključuje opuštajuće vježbe istezanja kojom se pažnja povlači iz vanjskog u unutarnji svijet, vježbe oblikovanja kompletne muskulature i meditativne plesne vježbe koje završavaju meditacijom. Program je stupnjevan i stoga omogućuje napredak i individualan pristup svakoj polaznici.

Cijena ciklusa koji traje 4 tjedna je 250 kuna a vježba se 2 puta tjedno.
Angelsice imaju poseban popust od 50 kuna na članarinu.

 

Pridružite nam se na nekom od navedenih programa u zagrebačkom Angels studiu – VB Centar, Radnička 1a (besplatan parking u dvorištu)

Za sva pitanja, informacije o terminima i savjete, možete nam se obratiti na broj telefona: 095/9232-470 ili na mail maja.z@angles.com.hr