Programi

Naši programi posebno su osmišljeni kako bi zadovoljili potrebe žena za tjednom dozom treninga, plesa, meditacije, opuštanja i druženja. Naš najpoznatiji, Classic program objedinjuje elemente fizičkog, duhovnog i emotivnog, a ostali programi ga nadopunjuju:

Angels B&E Classic

Naš najdraži program je onaj kojeg smo osmislile 2011. godine u želji da ženama pružimo mjesto gdje će uživati vježbajući, otkrivati svoju ženstvenost, senzualnost i seksipil, ali istovremeno učiti o sebi, meditirati pokretom i rješavati se stresa kako bi tijelo, a onda i um i duša i emocije bile slobodnije uživati u životu!
Ovo putovanje odvija se u deset levela od kojih je svaki ulomak priče koja traje godinama. Ovaj način vježbanja i instruktorice koje ga i same godinama prakticiraju, upoznaju i nadopunjuju, ženi pruža sigurno mjesto gdje može biti upravo onakva kakvom se trenutno osjeća. Pristup vježbanju koji potpuno izbacuje ogledala, prigušena rasvjeta i naglasak na plesu i muzici, kreiraju ugodnu i poticajnu atmosferu zbog koje će te ova dva sata tjedno ljubomorno čuvati za sebe bez iznimke – godinama.

Naš najvažniji i najpopularniji trening u sebi sadrži:

Angels Body and Emotions workout – senzualna i plesna kombinacija yoge i pilatesa, preinačenih u kružne pokrete koji oblikuju kompletnu muskulaturu i koji, kad se vježbe tehnički usvoje i kad se tijelo opusti, postaju meditativni i nezamjenjivi.

Šipku – Sexy, plesni, stupnjevani i slobodni pokreti na omiljenom rekvizitu modernog doba stvoreni su da sruše emocionalne i fizičke barijere u žena i ovaj rekvizit služi kako bi nadopunio i pojačao efekte kompletnog treninga, a nije njegova jedina svrha.

Ples – ples na zidu, ples na šipci, ples na podu, pa čak i na fotelji, spaja sve naučeno u prva dva segmenta treninga u koreografiju, a nakon nje i slobodan, meditativan pokret bez pravila. Polaznice same odabiru muziku koja ih pokreće i otkrivaju tajnu za koju mnoge nisu ni znale da u njima postoji. Ljubav prema sebi, senzualnost i sloboda, samopouzdanje i osjećaj sreće, sve to u samo dva sata čistog zadovoljstva!

Angels Body and Emotions Workout

Ples oko šipke temeljen na S Faktoru otkrio je da upravo kružni pokreti koje žena osjeća senzualnim i ugodnim, djeluju najbolje na žensko tijelo te ga oblikuju poštujući obline, a žene u njima uživaju. Upravo za žene koje ne zanima vježbanje i ples na šipci, B&E ponudit će odličnu alternativu koja upoznaje žene s emocijama u vježbanju.

Namijenjen isključivo ženama Workout nudi plesnu alternativu yogi i pilatesu, kombinirajući uz njih povezane plesne pokrete, vježbe disanja i tjelesno usmjerenu meditaciju fokusiranu na muziku B&E program kombinira vježbe disanja, vježbe oblikovanja i meditacijske vježbe  prožete muzikom i spojene u kontinuirani plesni pokret.
Fokus na disanje, osjetilo dodira, osvještavanje mišića i osjećanje muzike dodatno je upotpunjeno mirisom koji pomaže pri povezivanju tijela s emocijama i pri otpuštanju napetosti.

Pole Love by Angels

Za sve one kojima u Classic programu ipak nedostaje baš ona? Fizički zahtjevnije druženje sa šipkom, ali i dalje plesno, u pravom Angels Body and Emotions stilu. Ovisno o interesu, Pole Love je namijenjen vježbačicama koje žele utvrditi znanje starih elemenata ali i onima koje žele brže napredovati.

Private Dance

Ako ste uvijek htjele nekome zaplesati a nemate tu mogućnost, ovo je za vas! Uz prisutstvo instruktorice koja će vas zagrijati i pripremiti muziku koju ste odabrale, imate 15 minuta za pokazati svoju genijalnu vještinu. Zadivite svoje prijateljice, mame, seke i ostale voljene.

Open Pole

U skladu s dostupnošću termina, moguće je iznajmiti dvoranu u društvu s prijateljicama Angelsicama i vježbati elemente ili plesati. Uz zakup termina obavezno potpisati ugovor o korištenju prostora i rekvizita na vlastitu odgovornost.

Angels Body and Emotions Chairdance

Kad smo uzele stolicu u svoje ruke i zaplesale, umiksale malo dobre mjuze, puno emocije, malo fitnessa, začinile seksipilom i Angels načinom kretanja – nastao je BODY AND EMOTIONS CHAIRDANCE by Angels!

Od zadanih koreografija do slobodnog izražavanja na stolici – Potpuni Angels doživljaj plesa, nakon kojeg stolicu više nikad nećete gledati na isti način.
Radionice se odvijaju nekoliko puta godišnje u trajanju od 60 – 90 minuta obuhvaćaju – početni, napredni i tematski trening.

Emotions by Angels

Za sve Angelsice koje je ples potpuno opčinio, osjećaju taj meditativni karakter i žele znati više. Radionica koja će produbiti emociju u plesu kod svake žene koja pleše na šipci na bilo koji način, u bilo kojem studiu, ali traži ono nešto više, emociju koja transformira.
Radionica koja obrađuje tehnike plesne meditacije, značenje muzike i emocija u plesu, otkrivanje drugog dijela sebe kroz pokret.

Body by Angels

Program kojim želimo potaknuti Angels vježbačice da još više osvijeste svoje tijelo odnosno svoje mišiće, da vjeruju tijelu i da pomaknu svoje fizičke granice. Osim što se radi na oblikovanju tijela i povećanju snage mišića te se tako proširuju mogućnosti u treningu sa šipkom, naglasak je na vježbama istezanja koje znatnije utječu na fleksibilnost i omogućuju napredak u elementima na šipci i podu.