Angels Body and Emotions programi

  • Angels Body and Emotions Workout

Ples oko šipke temeljen na S Faktoru otkrio je da upravo kružni pokreti koje žena osjeća senzualnim i ugodnim, djeluju najbolje na žensko tijelo te ga oblikuju poštujući obline, a žene u njima uživaju. Upravo za žene koje ne zanima vježbanje i ples na šipci, B&E ponudit će odličnu alternativu koja upoznaje žene s emocijama u vježbanju.

Namijenjen isključivo ženama Workout nudi plesnu alternativu yogi i pilatesu, kombinirajući uz njih povezane plesne pokrete, vježbe disanja i tjelesno usmjerenu meditaciju fokusiranu na muziku B&E program kombinira vježbe disanja, vježbe oblikovanja i meditacijske vježbe  prožete muzikom i spojene u kontinuirani plesni pokret.
Fokus na disanje, osjetilo dodira, osvještavanje mišića i osjećanje muzike dodatno je upotpunjeno mirisom koji pomaže pri povezivanju tijela s emocijama i pri otpuštanju napetosti.

  • Pole Love by Angels

Za sve one kojima u Classic programu ipak nedostaje baš ona? Fizički zahtjevnije druženje sa šipkom, ali i dalje plesno, u pravom Angels Body and Emotions stilu. Ovisno o interesu, Pole Love je namijenjen vježbačicama koje žele utvrditi znanje starih elemenata ali i onima koje žele brže napredovati.

  • Emotions by Angels

Za sve Angelsice koje je ples potpuno opčinio, osjećaju taj meditativni karakter i žele znati više. Radionica koja će produbiti emociju u plesu kod svake žene koja pleše na šipci na bilo koji način, u bilo kojem studiu, ali traži ono nešto više, emociju koja transformira.
Radionica koja obrađuje tehnike plesne meditacije, značenje muzike i emocija u plesu, otkrivanje drugog dijela sebe kroz pokret.

  • Angels Body and Emotions Chairdance

Kad smo uzele stolicu u svoje ruke i zaplesale, umiksale malo dobre mjuze, puno emocije, malo fitnessa, začinile seksipilom i Angels načinom kretanja – nastao je BODY AND EMOTIONS CHAIRDANCE by Angels!

Od zadanih koreografija do slobodnog izražavanja na stolici – potpuni Angels doživljaj plesa, nakon kojeg stolicu više nikad nećete gledati na isti način.
Radionice se odvijaju nekoliko puta godišnje u trajanju od 60 – 90 minuta obuhvaćaju – početni, napredni i tematski trening.

  • Open Pole

U skladu s dostupnošću termina, moguće je iznajmiti dvoranu u društvu s prijateljicama Angelsicama i vježbati elemente ili plesati. Uz zakup termina obavezno potpisati ugovor o korištenju prostora i rekvizita na vlastitu odgovornost.

  • Private Dance

Ako ste uvijek htjele nekome zaplesati a nemate tu mogućnost, ovo je za vas! Uz prisustvo instruktorice koja će vas zagrijati i pripremiti muziku koju ste odabrale, imate 15 minuta za pokazati svoju genijalnu vještinu. Zadivite svoje prijateljice, mame, seke i ostale voljene.

  • Angels Body and Emotions Flowless

Bez mane i na podu, bez granica u pokretu i bez kontrole i u koreografiji. Osvježi svoje senzualno biće novim pokretima na podu i probudi neke nove emocije istražujući svoju slobodu u koreografiranom plesu. Radionica je namijenjena Angels Levelu i iskusnim polericama koje žele nešto više od trikova. Trajanje radionice je 90 minuta i ona uključuje zagrijavanje, učenje novih pokreta i koreografije, istraživanje slobode unutar zadanih pokreta, te je meditativnog karaktera – povezuje tijelo i emocije. Odvija se uz glasnu muziku i u potpunosti je plesna.

  • Angels Body and Emotions Sexy Flexy

Program istezanja, protezanja i natezanja mišića preko vlastitih granica. Ako sanjaš špagu ili most, dođi i probaj što te čeka. I da, promijenit ćemo percepciju stretchinga i učiniti ga zabavnim, meditativnim i ugodnim, a pri tom ipak postići prave rezultate. Ovaj Angels program odvija se kao ciklus u trajanju od četiri treninga u trajanju od 90 minuta. I ovaj trening obogaćen je našom filozofijom te ima meditativan karakter.