Summer Body

Svaka žena ima tijelo spremno za plažu jer svaka žena je lijepa na svoj način.  No ako želiš OVO ljeto biti u najboljoj mogućoj formi i dovesti tijelo do njegove bolje verzije, pridruži nam se SADA!
Jedinstveno osmišljen i dobro promišljen spoj kardio treninga i treninga snage s after burn efektom i vidljivim rezultatima.
SUMMER BODY nije samo priprema za vruće ljeto i badić u kojem se fokusiramo na tipično ženska problematična područja već individualni trening u grupi zahvaljujući kojem ćeš regulirati prehranu, steći zdrave navike, uživati u vježbanju uz motivirajuću muziku i educiranu trenericu koja će te sigurnim putem voditi do tvog osobnog cilja.

Program uključuje:

 • Dinamični trening uz puno kretanja koji spaja aerobic niskog intenziteta i pi – yo workout – dva puta tjedno u trajanju od sat vremena
 • Analiza stanja – kondicija, mjerenje, prehrana
 • Postavljanje individualnog cilja za svaku vježbačicu posebno i u skladu s ciljem planiranje prehrane te pristup ciljanim zonama u toku treninga (dio treninga u kojem svaka vježbačica radi ciljane vježbe neovisno o drugima)
 • UPITNIK prema kojem se postavlja individualni i ostvarivi cilj – vježbanje i prehrana
 • Osobni pristup, praćenje i bodrenje od strane instruktorice – mailovi i praćenje te prilagođavanje prehrane
 • GRATIS PREDAVANJA / RADIONICE
  Sanja Dajak Matanović – predavanje o prehrani u Kredenci zdravlja uz degustaciju
  Plesna tematska radionica
  Radionica postizanja fleksibilnosti
  SUMMER BODY CELEBRATION – za sve polaznice koje budu redovne 4 ciklusa

IMG_7927