Pozitivna ženska energija, zdravi sokovi, shakeovi i poslastice, fitness programi i radionice osobnog razvoja, pokloni, ples, dobra vibra – sve to te očekuje 24. rujna u nedjelju od 10 do 20 sati u Angels Body and Emotions studiu u Zagrebu. Dođi, podruži se s nama i ostani!

IMG_0364

RADIONICE „DAN U RAJU S ANGELSICAMA“:

Body and Emotions Classic – Intro sat

Sat i pol čistog užitka namijenjen svim ženama koje još nisu zaplesale u Angelsu, a to žele ili samo žele probati drukčiji način vježbanja. Nakon workouta očekuje vas druženje sa šipkom, ples i veliki osmijeh na licu nakon izlaska iz polumračne dvorane. Termini održavanja nalaze se u rasporedu, a prijave su obavezne. Ako Vas oduševi ovaj trening, a znamo da hoće, pri upisu Vas očekuje posebna vrećica puna darova!

 

Body by Angels

Ako želite osvijestiti svoje mišiće, vratiti povjerenje u tijelo i pomaknuti svoje fizičke granice, Body by Angels je za vas! Program koji obećaje snagu mišića, djeluje na kompletnu muskulaturu i obećaje puno znoja i sjajnu zabavu. Trening traje 60 minuta i pravi je vjetar u leđa za sve zahtjevnije elemente na šipci ali i za čvrstu guzu i snažne trbušnjake.

 

Angels Body and Emotions Sexy Flexy

Radionica istezanja, protezanja i natezanja mišića preko vlastitih granica. Ako sanjaš špagu ili most, dođi i probaj što te čeka na pravoj radionici/ciklusu. I da, promjeniti ćemo percepciju stretchinga i učiniti ga zabavnim, meditativnim i ugodnim, a pri tom ipak postići prave rezultate.

 

Emotions by Ivka Armanda Todorović

Emotions je radionica koja uvijek jamči veliki skok u doživljaju treninga i vlastitih emocija. Pridružite se Ivki, vlasnici Angels studia na kratkom ali slatkom plesnom putovanju kroz emocije meditacijom, disanjem i pomicanjem doživljaja treninga. Njeni privatni satovi uvijek su puno više od vježbanja, a emotions radionica ide i korak dalje. Naučite zroniti još dublje u svom plesu, otkriti još više o sebi i uživati u tome.

 

POP Pilates

Kombinacija „total body“ pilatesa s energijom plesa i glazbe = intenzivan, ali zabavan i učinkovit trening. „Total body“ znači da ni jedan mišić u našem tijelu nije izostavljen tijekom treninga, a vježbe su prilagođene različitim stupnjevima fitnessa. POP je pilates tempa i začinjen energijom glasne muzike. Ako iz dvorane nakon treninga želite izaći znojne, jake i sretne, ovo je trening za vas. Poznat u Americi i svijetu, sigurno će i u Hrvatskoj postati hit. Maja, instruktorica, jedina je llicencirana za provođenje ovog programa u regiji i šire.

 

Radionica Anđeli, čarolija i sinkroniciteti by Sanja Plavljanić Širola

U ovoj ćemo radionici govoriti o čarobnoj strani života, koja nam je svima na dohvat ruke, iako je ponekad nismo svjesni.  Pričat ćemo o tome kako ostati u vibraciji povezanosti s čudima, nevidljivim pomagačima i neobičnim slučajnostima, bez obzira na fazu života kroz koju prolazimo.

 

Brini o sebi by Sanja Dajak Matanović

Sanja će vam iz prve ruke ispričati kako u borbi protiv viška kilograma i /ili krivih prehrambenih navika izaći kao pobjednica. Kroz praktične savjete saznat ćete na koji način uz minimalne preinake rasporeda promjeniti životni stil i s lakoćom zdravo hranjenje ukomponirati u svoj život.

 

Personalizirane poruke iz bočice by Anamarija Pažin Morović

Radionica suptilne aromaterapije, vezana uz vibracije esencijalnih ulja, ostvarenje naših osobnih želja, prilagođena svakoj polaznici posebno. Upoznaj aromaterapiju kakvu još nisi do sada!

 

Farmasi radionica šminkanja

Mogu li se nakon treninga brzo “popraviti” za večeru s frendicama? Može li poslovni make up look izdržati do večernjeg izlaska? Kako da od dnevnog prirodnog looka stvorim šminku za party? Odgovor na ta ali i brojna druga pitanja na radionici make upa by Farmasi dat će vam vizažistica Irena Vuković.

 

Prijave za sve radionice su obavezne na mail: maja.z@angels.com.hr