Ponekad nam je teško zauzeti stav i izboriti se za sebe jer nas koče neki naši strahovi, osjećaj manje vrijednosti i naše male nesigurnosti. Sve to dolazi iz nekih naših energetskih blokada koje su nastale slijedom naših uvjerenja, situacija u kojima smo se našle i našeg unutarnjeg govora. One se mogu ukloniti samo otpuštanjem iz energetskog i emocionalnog sustava.

Tapkanje – EFT djeluje na cjelinu jer mi to i jesmo. Djeluje na našem tijelu tapkanjem po određenim energetskim meridijanima (akupunkturnim točkama), djeluje na našim emocijama kroz osvještavanje i priznavanje emocije i djeluje na našim mislima kroz svjesno izgovaranje.

Na ovoj radionici tapkati ćete na oslobođenje od strahova i malih nesigurnosti koje svaka od nas ima, a nakon toga ojačati ćete samopouzdanje i učvrstiti sliku o sebi i to da smo savršene i fantastične baš takve kakve jesmo. A pritom ćete ujediniti i um i tijelo u jednu cjelinu koja funkcionira skladno.

Također ćete naučiti i osnove tapkanja kako biste nakon radionice mogle tapkati same kod kuće na vaše male svakodnevne izazove.

finale logo tapkanje

 

Radionica je namijenjena svim ženama, a održati će se u subotu (1.04.) od 10 do 13 sati.

Cijena je 300 kuna a Angelsice ostvaruju popust i plaćaju 250 kuna.

Prijave su obavezne na mail: maja.z@angels.com.hr