Ako ste zainteresirane probati trening stvoren za sve žene, a potpuno drugačiji od svega što znate (rušenje predrasuda uključeno), na pravom ste mjestu. U tijeku su upisi u naš najpopularniji Classic program plesa na šipci i to na tri lokacije: u Samoboru, Zaprešiću i Zagrebu.

Kako biste vidjele dvoranu, osjetile atmosferu i upoznale se s konceptom treninga te naravno – šipkom, pozivamo vas da se prijavite na besplatni intro sat.

Trajanje intro sata je cca. 90 minuta, a sve što vam treba su dobra volja, trenirka ili tajice, ručnik i bočica vode (btw. u dvorani je totalni mrak tako da nema razloga za sram :D). Zbog ograničenog broja mjesta prijave su obavezne na mail: maja.z@angels.com.hr za Zagreb te dolores@angels.com.hr za Samobor i Zaprešić.

 

Ovo je zaista trening ZA SVAKU ŽENU bez obzira na dob, proporcije i fizičke predispozicije. “Nije to za mene“ ne priznajemo dok ne probate. Strah je samo jedna od barijera koju uspješno pobjeđujemo u dvorani 🙂 a osmijeh nakon svakog treninga je zajamčen.

 

Termini intro satova su:

Zagreb (Radnička 1a) – subota 23.01. i 30.01. u 11 sati, nedjelja 31.01. u 18 sati

Samobor (Katančićeva 28) – nedjelja 24.01. u 10 sati

Zaprešić (Jure Petrekovića 71) – nedjelja 24.01. u 10 sati

 

Čekamo vas u našem malom raju!

Fejs cover upisi u tijeku