Uskoro Yoga Dance, Yoga Flow, Body and Emotions Workout, Akcija 50 posto, radionice!

Angels Zagreb, Samobor i Zaprešić ovih dana su prilično aktivni. Žene svih godina, fizičke spremnosti i različitih zanimanja okupirale su naše prekrasne oaze ženstvenosti i slobode, a sve zbog novih programa, radionica i događanja.

Ovih smo dana snimile poseban video koji će sigurne smo inspirirati mnoge od vas. Majke koje vježbaju već dulje vrijeme na Angels Body and Emotions Trening potaknule su svoje kćeri i otkrile im novi svijet. Zašto su to učinile i kako se sada osjećaju pogledajte u videu o mamama i kćerima!

Osim toga, u suradnji s Ivom Solarević Jeličić pokrenule smo i malu Yoga revoluciju – Yoga za žene koje su u žurbi i nemaju puno vremena odvijat će se u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima u zagrebačkom Angels studiu, u srcu poslovne zone na Radničkoj, na lokaciji s vlastitim besplatnim parkingom.  Ako vas zanima kako to izgleda, prvi sat je besplatan, a možete se pridružiti i na besplatnoj radionici u petak 23.10. u 18 sati.

U Samoboru i Zaprešiću u tijeku je akcija – dva mjeseca vježbanja za cijenu jednog pa nemojte propustiti tu priliku!

A prilika vas čeka i u Zagrebu gdje će se u nedjelju, 25.10. održati besplatan intro sat, a otvorena su i dva nova termina za vježbanje našeg najpopularnijeg programa, kako bi što više vas dobilo priliku za druženje s nama. Prijave na maja.z@angels.com.hr ili preko web formulara.

Radionice u Angelsu2