„Ako daješ posjedovanje, daruješ malo. Tek poklanjanjem sebe uistinu daruješ.“

Kahlil Gibran

Ovim citatom uvodimo te u veliko Angels darivanje koje nas iznimno veseli, jer ti ovim darivanjem poklanjamo sebe.

Ako već jesi dio Angels obitelji vjerujemo da si prepoznala koliko energije i truda naše instruktorice ulažu u pričanje ove priče i znamo da si je u svojim počecima možda slušala s nevjericom, sumnjom ili pak strahom, ali isto tako znamo da si se s vremenom uvjerila da mi uistinu živimo ono što prenosimo svim našim polaznicama. Na svakom treningu nastojimo probuditi u tebi onu snagu i ljepotu koju posjeduješ cijeli svoj život (iako si to možda na svom putu zaboravila), podijeliti s tobom osjećaj koji ovaj jedinstveni ples u nama pobuđuje te u konačnici dati ti – sebe.

Ako još uvijek nisi krenula u ovu pustolovinu slobode pokreta, senzualnosti i buđenja hormona sreće, a imaš tu želju, voljele bismo da sudjeluješ.

Samo je jedan uvjet za sudjelovanje u darivanju i jedan uvjet za izabranu dobitnicu, a pravila ne postoje! Snimi nam video u kojem ćeš nas na svoj osebujan način uvjeriti da izaberemo upravo tebe. Video neka traje minutu ili deset minuta, možeš reći jednu rečenicu ili njih pedeset, samo budi ono što jesi, budi svoja, budi autentična. Daj nam da makar na tren vidimo tko si, jer nema ništa ljepše od osobe koja je bezrezervno svoja.

Svoj mali uradak slobode pošalji nam do 23. prosinca na maja.z@angels.com.hr. Nakon što pristigne i posljednji video s nestrpljenjem se zatvaramo u svoj mali raj i s užitkom pregledavamo svaki od njih te 10. siječnja objavljujemo dobitnicu.

> Draga buduća dobitnice, u tih godinu dana free treninga u zagrebačkom Angels studiu od tebe očekujemo samo jedno, a to je da vodiš vlastiti video log. Želimo da svakog tjedna snimiš video u kojem ćeš prenositi svoj razvoj, izazove s kojima si se susretala, uspjehe i padove koje si doživjela te u konačnici osjećaj koji ti svaki trening pruža. Kao ni u videu za sudjelovanje, ni ovdje pravila nema. Imaš potpunu slobodu,  kakvu ti i priželjkujemo u tvom Angels putovanju. <<