Drage naše Angelsice, svjesno i ponosno ovu čestitku upućujemo vama, jer naš rođendan je zapravo i vaš rođendan. Razlog za slavlje i osmijeh svih vas predivnih žena koje zajedno s nama iz dana u dan plešete, rušite barijere, mičete granice i otkrivate najdublje dijelove sebe. I tako već punih 5 godina! Zajedno se smijemo, družimo, bodrimo i tješimo. Pričamo svaka svoju priču, stvarajući energiju koja, usuđujemo se reći, mijenja svijet na bolje.

Iako rastemo iz tjedna u tjedan, znamo da ćemo u duši uvijek ostati razigrane, sanjive i iskrene djevojčice pune energije, strasti i želje da vam i dalje dajemo nove razloge za veselje. Da, vrijeme leti, ali vjerujte nam da pamtimo svaki dan, svaki izazov, svaki događaj, ma svaku od vas zbog kojih, i kad je teško, ne odustajemo. Zbog vas koje se trudite otvoriti svoje srce i mi ostavljamo svoje srce u dvorani. I vrijedi, i vrijedit će – svake sekunde, minute, sata, dana, tjedna, godine. Prvih 5 i sljedećih 555 godina!

Slavljenički tjedan u našoj dvorani traje od 20. do 27. veljače. Pozivamo vas da s nama proslavite 5. Angels rođendan uz slastice, zdravice, fotkanje, druženje, balone, konfete, pjesmu i naravno – ples! Da vam zahvalimo što ste bile, jeste i bit ćete s nama. Što ste naše Angelsice.

A za kraj – šlag na torti! Znamo da znate da nam je izazov srednje ime, pa tako smo vam i povodom ovog rođendana pripremile jedan slasni nagradni natječaj. Zadatak je osmisliti i snimiti Angels himnu!!! Svoje uratke možete osmisliti i snimiti samostalno ili se organizirati kao grupa. Hoće li to biti recital, balada, repanje ili žestica sasvim je svejedno. Budite kreativne i slobodne do neba i natrag! Svoje snimke možete poslati do 6. ožujka na maja.z@angels.com.hr, a proglašenje pobjednika bit će na partiju u Samoboru 12. ožujka. Očekuju vas uvijek atraktivne Angels nagrade!

Neka zagrijavanje za  tulum povodom petog Angels rođendana – uvijek genijalni Angels party, ovoga puta u našem lijepom Samoboru – započne!!!! Živjele!

Vole vas vaše sretne Angelsice

Birthday week