Sve smo kao male sanjale o bijeloj haljini i princu koji kraj nas izgovara čudesne riječi: UZIMAM! A o čemu sanjamo sada? 

Većina djevojaka prije ulaska u bračnu luku želi provesti genijalnu večer u društvu svojih prijateljica. I tada krene organiziranje i muka oko osmišljavanja programa koja kumu i / Ili mladu na kraju izmori, a završi prilično standardno. Cuga. Muzika. Prazan stan ili klub. Zagrijavanje. Cuga. Striper koji zapravo baš i nije previše zgodan. Cuga. Odlazak kući. Spavanje. Buđenje. Mamurluk. I nakon toga, nitko se baš previše ne sjeća što je sinoć bilo tako posebno.

Mi smo odlučile nešto promjeniti i ponuditi svim budućim mladenkama i kumama, ali i ženama koje jednostavno žele sjajan ženski provod, nešto drugačije – ANGELS DJEVOJAČKU VEČER!

Angels djevojačka večer nudi kreativan i zabavan provod, vođen od strane Angels instruktora. Dvosatni program započinje laganim workoutom koji razbuđuje tijelo i emocije i naučit će vas osnovne pokrete te lagano zagrijati za nastavak. Nakon što „prohodate“ na nov i sexy način i zavrtite svoj prvi element na šipci, naučit ćete sve tajne LAP DANCE-a i tako mladoj dati materijala za prvu bračnu noć :- )
Kako ne bi sve ostalo na tome, uz TORTA GO Tortu nevjerojatnih oblika i fini šampanjac, Vatra Incognito uvest će vas u tajni svijet sexy kostima koji će vas nasmijati i dodatno opustiti.
Dat će vam priliku da odaberete poklon za mladenku, a i mi ćemo je razveseliti poklonom Cuore dućana i popustom na treniranje s Angelsicama.
Ako vam to sve nije dovoljno, za vas ćemo unajmiti limuzinu i omogućiti vam ludu vožnju gradom do odredišta nastavka vašeg provoda!

Odaberite jedan od naših paketa i neka zabava počne!
ANGELS DJEVOJAČKA: (Cijena 800 kn)
Trening u trajanju od 90 min
Šampanjac
Torta Go
Seksi prezentacija by Vatra Incognito
Poklon za mladenku by Cuore
Popust za prvi ciklus Angels treninga

ANGELS DJEVOJAČKA Exclusive: (Cijena 1400 kn)*
Trening u trajanju od 90 min
Šampanjac
Torta Go
Seksi prezentacija by Vatra Incognito
Poklon za mladenku by Cuore
Popust za prvi ciklus Angels treninga
Luda gradska vožnja limuzinom
* Ovisi o raspoloživosti vozila i ograničena je na 8 osoba
** Djevojačku je potrebno rezervirati minimalno 14 dana unaprijed

Minimalan broj osoba 8, maksimalan broj osoba 14 .
Termini: Petak 21:30 h Zagreb, Subota 21h Samobor
Informacije i rezervacije: info@angels.com.hr, 099 60 90 901
Uz sve pakete, moguće je unajmiti vizažisticu i fotografa za zabavu.
Paketi su namijenjeni svim vrstama ženskog provoda, bez obzira na povod.

Partneri:
www.angels.com.hr
www.votum-agram.hr
www.tortago.hr
www.cuore.com.hr