Drage naše buduće i postojeće, novopečene i seniorke, ma baš sve Angelsice,

U subotu 3. Ožujka 2012. u dvorani Caffe bara Matis u zgradi dvorane Lisinski održat će se uvijek genijlni i nikad zaboravljivi, girls only party – ANGELS FIRST BIRTHDAY !

ANGELS ZABAVICA party je namijenjen samo ženama, ovaj put organiziran kako bismo zajedno nazdravile našoj Angels Obitelji i čestitale jedna drugoj rođendan jer naš je rođendan ZAPRAVO VAŠ, vi ste te koje zajedno s nama svakog tjedna plešete, rušite barijere, mičete granice i otkrivate najdublje dijelove sebe.

Kad je ova avantura počela, nismo ni slutile da ćemo oko sebe okupiti ovoliki broj prekrasnih žena zato vas pozivamo od srca da s nama proslavite ovaj prvi i jedan od mnogih ANGELS ROĐENDANA. Ovo je naš način da Vam dobro zabavom i druženjem zahvalimo što ste bile, jeste i bit ćete s nama. Vi ste naši Anđeli!!!!

Očekuje Vas puno iznenađenja i još više zabave nego ikad prije!

Dakle, ostavite svoje dečke, muževe iliti lošije polovice kod kuće pred TV-om i pojavite se u Matisu u 21 sat.

DRESS CODE: Angels SHINE – ŠLJOKICE&ŠTIKLE

Navucite na sebe bilo što u čemu se osjećate kao kraljica uz obavezan sexy detalj u obliku šljokica: hoće li se sjajiti vaš šeširić, cipelice, majica, podvezica, rukavica ili apsolutno cijeli outfit, sasvim je svejedno, samo neka blješti!

U dvoranu u kojoj se party održava ulazi se kroz Caffe bar Matis koji se nalazi na lijevoj strani zgrade dvorane Vatroslava Lisinskog: LOKACIJA

Iza dvorane, kao i preko puta nalazi se veliki parking koji je subotom dostupan besplatno tako da svoje limene ljubimce možete tamo ostaviti i od zabavice vas odvaja samo nekoliko koraka!

ANGELS ZABAVICA party je namijenjen samo ženama – prijateljice su dobrodošle, ali frajerima ulaz zabranjen!
PROMO PIĆA: rakijice, jeger, balić i votka po cijeni od samo 10 kuna!!!
NEMA FOTOGRAFIRANJA!!!! Angelsice će imati svoj fotić i slike ćemo vam rado poslati, ali vi svoje fotoaparate ostavite kod kuće – ionako se pokazalo da su najbolje uspomene one za koje ne postoje dokazi

Potvrdite svoj dolazak na naš mail i pripremite se na najluđu, najplesniju, najopušteniju i najslobodniju zabavu na svijetu!!!!!

Dolazak je potrebno potvrditi do UTORKA 28.2.2012. kako bismo mogle planirati stoga shvatite to ozbiljno. Ako dovodite prijateljicu, prijavite i nju!

LET’S PARTEEEEEY!!!!

Vaše Angelsice