logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Angels
partneri

Posebne ponude samo za Angelsice

Coquette

Sve Angelsice imaju popust od 10% na asortiman donjeg rublja i odjeće uz predočenje iskaznice.

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

Fitka

Fitka

Vjerujemo da često negdje čuješ ili pročitaš kako je za dobru liniju i zdravlje potrebna pravilna prehrana. No, što znači pravilno se hraniti?

Balansirana prehrana prije svega znači svakodnevno unošenje dovoljnih količina nutrijenata u naše tijelo. Takva prehrana ne mora biti niti skupa niti komplicirana, već zahtjeva samo malo znanja i snalažljivosti. Međutim, važno je znati da nismo svi jednaki. Namirnice i određeni način prehrane koji odgovara tvojoj prijateljici, ne znači nužno dobre rezultate i kod tebe.

Fitka ti želi pomoći da otkriješ svoj idealni jelovnik, u skladu s tvojim potrebama, navikama i ciljevima, da dobiješ odgovore na pitanja o fitnessu: onoj kombinaciji pravilne prehrane i fizičke aktivnosti.
Fitkin cilj je pomoći ti da stvoriš zdrave navike, da upoznaš svoje tijelo i znaš ga “pročitati”. Da otkriješ namirnice koje odgovaraju tvom organizmu, one koje ti daju energiju i čuvaju tvoje zdravlje. Možda ponekad baš i nije lagano promijeniti svoje navike, ali želimo biti uz tebe i pratiti tvoj napredak u svakoj fazi. I kad “zapne” i kad sve ide po planu. Korak po korak, ali zajedno 🙂

Uz Summer body program GRATIS a za sve ostale Angelsice koje ne pohađaju taj program, Fitka je pripremila pogodnosti od 50% popusta na planove prehrane i savjetovanje.

Slobodno joj se obrati na maja@fitka.hr

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

Laurus studio

Naša Anamarija Pažin Morović omogućila je 20% popusta na masaže za Angelsice te mogućnost narudžbe i dostave eteričnih ulja u studio. A tu je i Angels Just 4U masaža u trajanju od 40 minuta po posebnoj cijeni

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

La Bestia
La Bestia je modni brand koji spaja alternativnu, vintage estetiku s principima ručnog rada, limitiranih serija i unikatnih proizvoda.
Ako odlučite malo odmoriti krila i postati na koji trenutak Beštija, za sve vas Angelsice tu je 10% popusta na sve, a 15% popusta na odjeću za ples.

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

Sretan dan

Sretan dan d.o.o. je tvrtka za ostvarivanje želja koja vam kroz poticajne radionice pomaže da ostvarite svoje želje, popravite raspoloženje, pokrenete svoj posao, privučete više obilja, uredite svoj prostor po feng shuiu…

Uronite s nama u svijet u kojem je sve moguće uz 10% popusta za sve Angelsice!

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

Electronic cigarettes

Sve Angelsice koje žele prestati pušiti i isprobati elektronske cigarete, imaju popust u web shopu www.ecigarete.hr i u dućanu na Knežiji, Ulica Ćire Truhelke 39, Zagreb. Za savjet, slobodno kontaktirajte direktno na 095 564 2992 ili mail petra@healthandspa.hr.

Popust je 20% (osim na Wiip proizvode, Journey i Mr.Vape).

Oriflame

Oriflame i Nezavisna direktorica Goga Zrinski svim Angelsicama daju 20% popusta na cjelokupnu ponudu. Sve što trebate učiniti je javiti se našoj Gogi na 098 544 363 ili FACEBOOK i INSTAGRAM profil.

Theta Healing

Ako se netko želi isprobati iscijeliti ovom revolucionarnom tehnikom, koju je osmislila Vianna Stibal, život bi mu se mogao promijeniti nezamislivo, jer u stanju duboke opuštenosti otpuštamo traume, stresove i drame ne samo iz ovog života, nego i prošlih (ukoliko vjerujete u inkarnaciju) te naučene lekcije osvještavamo da ih ne moramo ponavljati mi ili naša djeca.
Tretman traje do sat vremena. Cijena je 300kn, a Angelsice imaju 20% popusta. Javite se Tijani na: 092 2659 050

P.S. tretman je moguće raditi i na daljinu a cijena je 200 kuna 🙂

Darkona
Darkona je alternativni neodark brend za one mračnijeg odjevnog ukusa. Iza brenda stoji jedna osoba koja dizajnira, kroji, šiva, fotografira, oglašava, pakira i šalje odjevne komade s mnogo pažnje i ljubavi. Osim odjeće, njezina druga strast je ples. I zato svim Angelsicama nudi nestašne, ali funkcionalne plesne komade po posebnoj cijeni! Svaki komad se izrađuje s ciljem da se netko zaljubi u njega, i poželi mu udahnuti život nošenjem. Jer svaki komad odjeće je samo stvar – jednom kad ga odjenete, on dobiva moć i stvara se magija. Pogledajte ponudu na webu ili se javite na info@shopdarkona.com za dogovor oko svoje savršene plesne kombinacije!