logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Angels
partneri

Posebne ponude samo za Angelsice

Biofarm

Tvrtka s preko 30 godina iskustva i uvijek istim ciljem: kvalitetni, biljni proizvodi za zdraviji, prirodniji način života. Iz prirode, za Vas. Uronite u naše proizvode uz poseban Angels popust od 20% na sve Biofarm proizvode na našem webshopu.

KOD za popust: bioangels20

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

Aromara

Tvrtka Aromara d.o.o. iza sebe ima dugu prisutnost i značaj u području aromaterapije. Bogato iskustvo, znanje i tradicija iznjedrile su 100% prirodne proizvode za ljepotu i zdravlje usmjerene na pružanje jedinstvenih, učinkovitih rješenja za različite tegobe. U njihovom asortimanu naći ćete i čista eterična ulja vrhunske kvalitete, blendove – mješavine eteričnih ulja, hladno prešana biljna ulja i hidrolate. Uskoro posebne Angels cijene!

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

Coquette

Sve Angelsice imaju popust od 10% na asortiman donjeg rublja i odjeće uz predočenje iskaznice.

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

Fitka

Fitka

Zaljubljena u pokret i zdravu prehranu. U više od 10 godina rada sa različitim predivnim ženama rasla je i educirala se u tri polja koja će se nekima činiti posve nepovezanim. Ekološka proizvodnja hrane, nutricionizam i fitness. Osobno smatra ta polja savršeno povezanima; jer bez kvalitetnih namirnica nema kvalitetne prehrane, a bez kvalitetne prehrane zasigurno nema ni fitnessa.

Ne vodi te ni u blic dijete ni u sumanute treninge. Zapravo, ništa na kratke staze. Ali pomaže ti usvojiti navike koje će te služiti kroz cijeli život. I u onom najužurbanijem danu, tako i na godišnjem odmoru. Vjeruje da se prehrana i vježbanje moraju prilagoditi tvom životnom stilu i tempu, a ne obrnuto. Ako želimo promjenu, onda nešto moramo i promijeniti. Ne izdržavati dok ide, već osluškivati, razumjeti, postupiti blago i iz ljubavi.

Angelsicama Fitka daruje 100,00 kn popusta na AJMO SKUPA program 

FITKA “Ajmo skupa” program je u trajanju mjesec dana, a ovisno o ciljevima obnavlja se na mjesečnoj bazi. Cilj programa je stvaranje novih navika koje su u skladu s postavljenim ciljevima i u konačnici njihovo samostalno održavanje. Jer navika je navika, a ne ovisi o motivaciji. No do toga treba doći!

Susret počinje analizom inicijalnog fizičnog stanja. Što ste i gdje ste, kakve su vam navike? Prehrana, aktivnosti, što voliš i kako voliš? Analiza početnog stanja je iznimno važna kako bi znali odrediti početne korake. A onda odrediti i ciljeve i kako do njih doći. Zašto? Zato što se često zapletemo u sve-odjednom shemu koju na kraju možemo izdržati samo koji dan ili tjedan. A kada mijenjamo navike i želimo da one ostanu, onda nam nije cilj – izdržavanje. Živimo te navike. Zato je važno da one budu u skladu s tvojim potrebama i ciljevima.

I zato je Fitki važno da te razumije. I važno joj je da ne posustaneš.

Zajedno određujete tvoje ciljeve i put do njih. Ciljevi mogu i ne moraju biti vezani uz gubitak kilograma. Potpuno individualno. Zajedno određujete i tvoje dnevne i tjedne zadatke. Nešto što će ti biti izazov, ali nešto što se može i mora uklopiti u tvoju dnevnu rutinu!

Na raspolaganju ti je svaki dan za sva pitanja i korekciju dnevnog i tjednog plana ukoliko je potrebna. Važno je da su to tvoji ciljevi. Osobni i iskreni.

Jednom tjedno se čujete i/ili vidite i vidite kako je prošao tjedan i što je potrebno u idućem. Korak po korak. Što je išlo lako, a što je bio najveći izazov.

A onda nakon 30 dana pregledavate sve što ste zajedno prošle i napravile. I što je možda još potrebno.

I ono najvažnije, možeš li sama sebe držati za riječ kako bi zaista mogla nastaviti sa prakticiranjem svojih novih navika.

CIJENA: 380,00 kn  280,00 kn

Slobodno joj se obrati na maja@fitka.hr

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

Laurus studio

Naša Anamarija Pažin Morović omogućila je 20% popusta na masaže za Angelsice te mogućnost narudžbe i dostave eteričnih ulja u studio. A tu je i Angels Just 4U masaža u trajanju od 40 minuta po posebnoj cijeni

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

La Bestia
La Bestia je modni brand koji spaja alternativnu, vintage estetiku s principima ručnog rada, limitiranih serija i unikatnih proizvoda.
Ako odlučite malo odmoriti krila i postati na koji trenutak Beštija, za sve vas Angelsice tu je 10% popusta na sve, a 15% popusta na odjeću za ples.

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

Sretan dan

Sretan dan d.o.o. je tvrtka za ostvarivanje želja koja vam kroz poticajne radionice pomaže da ostvarite svoje želje, popravite raspoloženje, pokrenete svoj posao, privučete više obilja, uredite svoj prostor po feng shuiu…

Uronite s nama u svijet u kojem je sve moguće uz 10% popusta za sve Angelsice!

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

Electronic cigarettes

Sve Angelsice koje žele prestati pušiti i isprobati elektronske cigarete, imaju popust u web shopu www.ecigarete.hr i u dućanu na Knežiji, Ulica Ćire Truhelke 39, Zagreb. Za savjet, slobodno kontaktirajte direktno na 095 564 2992 ili mail petra@healthandspa.hr.

Popust je 20% (osim na Wiip proizvode, Journey i Mr.Vape).

Oriflame

Oriflame i Nezavisna direktorica Goga Zrinski svim Angelsicama daju 20% popusta na cjelokupnu ponudu. Sve što trebate učiniti je javiti se našoj Gogi na 098 544 363 ili FACEBOOK i INSTAGRAM profil.

Theta Healing

Ako se netko želi isprobati iscijeliti ovom revolucionarnom tehnikom, koju je osmislila Vianna Stibal, život bi mu se mogao promijeniti nezamislivo, jer u stanju duboke opuštenosti otpuštamo traume, stresove i drame ne samo iz ovog života, nego i prošlih (ukoliko vjerujete u inkarnaciju) te naučene lekcije osvještavamo da ih ne moramo ponavljati mi ili naša djeca.
Tretman traje do sat vremena. Cijena je 300kn, a Angelsice imaju 20% popusta. Javite se Tijani na: 092 2659 050

P.S. tretman je moguće raditi i na daljinu a cijena je 200 kuna ?

Darkona
Darkona je alternativni neodark brend za one mračnijeg odjevnog ukusa. Iza brenda stoji jedna osoba koja dizajnira, kroji, šiva, fotografira, oglašava, pakira i šalje odjevne komade s mnogo pažnje i ljubavi. Osim odjeće, njezina druga strast je ples. I zato svim Angelsicama nudi nestašne, ali funkcionalne plesne komade po posebnoj cijeni! Svaki komad se izrađuje s ciljem da se netko zaljubi u njega, i poželi mu udahnuti život nošenjem. Jer svaki komad odjeće je samo stvar – jednom kad ga odjenete, on dobiva moć i stvara se magija. Pogledajte ponudu na webu ili se javite na info@shopdarkona.com za dogovor oko svoje savršene plesne kombinacije!