logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Angels
partneri

Posebne ponude samo za Angelsice

Coquette

Sve Angelsice imaju popust od 10% na asortiman donjeg rublja i odjeće uz predočenje iskaznice.

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

Fitka

Fitka

Vjerujemo da često negdje čuješ ili pročitaš kako je za dobru liniju i zdravlje potrebna pravilna prehrana. No, što znači pravilno se hraniti?

Balansirana prehrana prije svega znači svakodnevno unošenje dovoljnih količina nutrijenata u naše tijelo. Takva prehrana ne mora biti niti skupa niti komplicirana, već zahtjeva samo malo znanja i snalažljivosti. Međutim, važno je znati da nismo svi jednaki. Namirnice i određeni način prehrane koji odgovara tvojoj prijateljici, ne znači nužno dobre rezultate i kod tebe.

Fitka ti želi pomoći da otkriješ svoj idealni jelovnik, u skladu s tvojim potrebama, navikama i ciljevima, da dobiješ odgovore na pitanja o fitnessu: onoj kombinaciji pravilne prehrane i fizičke aktivnosti.
Fitkin cilj je pomoći ti da stvoriš zdrave navike, da upoznaš svoje tijelo i znaš ga “pročitati”. Da otkriješ namirnice koje odgovaraju tvom organizmu, one koje ti daju energiju i čuvaju tvoje zdravlje. Možda ponekad baš i nije lagano promijeniti svoje navike, ali želimo biti uz tebe i pratiti tvoj napredak u svakoj fazi. I kad “zapne” i kad sve ide po planu. Korak po korak, ali zajedno 🙂

Uz Summer body program GRATIS a za sve ostale Angelsice koje ne pohađaju taj program, Fitka je pripremila pogodnosti od 50% popusta na planove prehrane i savjetovanje.

Slobodno joj se obrati na maja@fitka.hr

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

Laurus studio

Naša Anamarija Pažin Morović omogućila je 20% popusta na masaže za Angelsice te mogućnost narudžbe i dostave eteričnih ulja u studio. A tu je i Angels Just 4U masaža u trajanju od 40 minuta po posebnoj cijeni

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

La Bestia
La Bestia je modni brand koji spaja alternativnu, vintage estetiku s principima ručnog rada, limitiranih serija i unikatnih proizvoda.
Ako odlučite malo odmoriti krila i postati na koji trenutak Beštija, za sve vas Angelsice tu je 10% popusta na sve, a 15% popusta na odjeću za ples.

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

Sretan dan

Sretan dan d.o.o. je tvrtka za ostvarivanje želja koja vam kroz poticajne radionice pomaže da ostvarite svoje želje, popravite raspoloženje, pokrenete svoj posao, privučete više obilja, uredite svoj prostor po feng shuiu…

Uronite s nama u svijet u kojem je sve moguće uz 10% popusta za sve Angelsice!

WEB STRANICA  |  FACEBOOK