logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Angels
partneri

Posebne ponude samo za Angelsice

Coquette

Sve Angelsice imaju popust od 10% na asortiman donjeg rublja i odjeće uz predočenje iskaznice.

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

Kreativni centar Luna

Kreativni centar Luna osmišljen je kao centar za poticanje cjelovitog razvoja čovjeka i promicanje humanog, zdravog i prirodnog načina življenja, s ciljem poboljšanja kvalitete života na zdrav i kreativan način.

U poplavi pesimizma, crne kronike, “recesije” i općenito negativističkog poimanja Svijeta i Sebe, postoje ljudi koji gledaju šire i žele više.
Mi smo jedni od “onih” koji vjeruju da, katkada upornim radom na sebi, a katkada jednostavnim “puštanjem”, možemo učiniti puno za sebe, a time i za sve oko nas.
A cilj je “samo”: biti sretan, voljeti drage ljude… i raditi ono što voliš.

Popust za Angelsice: 20% (50% za one koje vježbaju dulje od 2 godine)

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

Laurus studio

Naša Anamarija Pažin Morović omogućila je 20% popusta na masaže za Angelsice te mogućnost narudžbe i dostave eteričnih ulja u studio. A tu je i Angels Just 4U masaža u trajanju od 40 minuta po posebnoj cijeni

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

La Bestia
La Bestia je modni brand koji spaja alternativnu, vintage estetiku s principima ručnog rada, limitiranih serija i unikatnih proizvoda.
Ako odlučite malo odmoriti krila i postati na koji trenutak Beštija, za sve vas Angelsice tu je 10% popusta na sve, a 15% popusta na odjeću za ples.

WEB STRANICA  |  FACEBOOK

Sretan dan

Sretan dan d.o.o. je tvrtka za ostvarivanje želja koja vam kroz poticajne radionice pomaže da ostvarite svoje želje, popravite raspoloženje, pokrenete svoj posao, privučete više obilja, uredite svoj prostor po feng shuiu…

Uronite s nama u svijet u kojem je sve moguće uz 10% popusta za sve Angelsice!

WEB STRANICA  |  FACEBOOK