Radionica by Anamarija Pažin Morović – aromaterapija za početnike, osmišljena je kako bi na zabavan način omogućila svim polaznicama više informacija i saznanja o prednostima aromaterapije, ljekovitosti i bogatstva mirisa lošinjskog bilja te blagotvornom učinku na ljepotu i zdravlje.

Aromaterapija u svakodnevnom životu dokazano unaprjeđuje kvalitetu zdravlja pa sudjelovanje na ovoj radionici osim što će vam omogućiti zabavne i opuštajuće trenutke, otvorit će vam nova saznanja za život.

Radionica je besplatna, osim 50 kuna donacije koja će se iskoristiti za materijale od kojih ćete kući ponijeti svoj vlastiti i autentični serum protiv bora!

 

Anamarija Pažin Morović, vrsna aromaterapeutkinja s verificiranim programima osposobljavanja iz područja aromaterapije već godinama surađuje s turističkim djelatnicima, ali jednako tako i uzgajivačima bilja s cresko-lošinjskog podneblja. Veliki je zaljubljenik i poznavatelj bogatstva ljekovitog i aromatičnog lošinjskog bilja koje i sama koristi u aromaterapiji, ali jednako tako i u proizvodnji prirodne kozmetike za njegu lica i tijela.

Anamarija je žena koja uživa u životu svim osjetilima, a tako je i otkrila svoje omiljeno. Njeno najdraže iskustvo života jest kroz mirise, okuse i dodir mekih kremica na koži, pa se tako posvetila kreiranju aromaterapeutskih pripravaka i postala verifircirana aromaterapeutkinja i vlasnica studia za aromaterapiju „Laurus“. Osim toga, Anamarija želi da svaka žena za sebe kreira svoje omiljene mirise, kreme i ostale divne pripravke pa tako već deset godina, osim što mućka svoje pripravke za klijente, svoje znanje dijeli s drugima kroz predavanja, seminare i radionice. Njena „Lošinjska kozmetika“, linija prirodne kozmetike koju je kreirala, oduševljava brojne žene, kao i njena karizmatična osobnost i radost s kojom pristupa svakom zadatku.

Sa svake njene radionice otići ćete bogatiji za jedno mirisno, kremasto i srećom ispunjeno iskustvo.

 

AROMATERAPIJA ZA POČETNIKE

ŠTO JE TO AROMATERAPIJA?

  • Upoznajte smilje, lavandu, ružmarin, slatku naranču, limun…
  • Upoznajte avokado, marelicu, badem, suncokret, maslinu…

KAKO SE ZAPRAVO KORISTE ETERIČNA ULJA?

  • Prirodna njega kože – kako na jednostavan način napraviti serum za njegu lica, masku za hidrataciju
  • Mirisna animacija kućnog i radnog prostora

 AROMATERAPIJA ZA KUĆNI WELLNESS:

  • Izrada prirodnog anti age seruma za njegu lica
  • Izrada prirodnog osjveživača prostora

 

20.11. petak u 18:30 sati

Trajanje: 1 sat

Prijave na: maja.z@angels.com.hr

Svaki polaznik dobije za poklon serum protiv bora izrađen na radionici!!!

Kotizacija: 50 kn (za materijal)

1908346_621467601282903_4464002786893772831_n