U subotu, 30.09. u 16 sati održati će se još jedan besplatan probni trening za sve one koje nisu uspjele doći u nedjelju na Dan u raju! Probajte program koji će vas uvijek iznova oduševljavati!

Intro sat je pokazni trening u trajanju od 90 minuta na kojem ćete se upoznati s našim Classic programom kojeg sve naše klijentice obožavaju.

IMG_0929

Na intro satu vježbat ćete na strunjači kroz plesnu kombinaciju yoge, pilatesa, plesa i disanja, nakon čega ćete se upoznati sa šipkom i za kraj se kroz ples instruktorica uvjeriti u ljepotu rada na sebi u ovom smislu.
Cijena programa je 340 kuna, a ukoliko uplatite cijeli iznos odmah, cijena prvog ciklusa za vas iznosi 300 kuna.

Ako osjećate potrebu za opuštanjem, ako se želite na jednostavan način oslobađati stresa i napetosti, i ako vam je bitno da trening bude zadovoljstvo, a ne obaveza, onda ste na pravom mjestu. Također, obećajemo oslobađanje srama, upoznavanje ili produbljivanje vlastite ženstvenosti i sticanje fizičke forme s potpunom lakoćom.

Plesno iskustvo, fizičke predispozicije i godine su potpuno nebitne jer je program stupnjevan, poštuje se individualnost svake klijentice, grupe su male, a radom na sebi nestaju i fizička ograničenja.

Sve informacije i prijave: 095/9232-470, maja.z@angels.com.hr