Mi vjerujemo da svaka žena ima priču. I neke su je ispričale, a stotine njih pričaju je plesom svaki tjedan. Želiš li i ti isplesati svoju?
Zbog velikog interesa otvaramo i peti po redu intro sat za sve žene koje žele isprobati kako mi to radimo prije nego nam se pridruže.

INTRO SAT ĆE SE ODRŽATI U SUBOTU, 26.9.2015. u 13 sati u zagrebačkom Angels studiu, Radnička 1a, a prijave i sva pitanja usmjerite na naš page, mail maja.z@angels.com.hr ili 0959232 470.

Upisi su u tijeku a u Zagrebu grupe kreću u tjednu od 5. listopada u čak 5 termina. Svima koje se prijave za treninge i uplate članarinu na intro satu, bit će odobren poseban popust na prvu članarinu, stoga, ako si se dvoumila, možda je baš sad pravo vrijeme za Tebe i Angels!

Priča koju plešu Angelsice: https://www.youtube.com/watch?v=aszRkIes5UA 

Ako ne stigneš na intro sat, ne brini, upisi su upravo u tijeku, imamo puno termina, a kod nas je tako lijepo da ti intro sat ni ne treba. Garantiramo zadovoljstvo i osmijeh na licu nakon treninga!

 

Naš najdraži program je onaj kojeg smo osmislile 2011. godine u želji da ženama pružimo mjesto gdje će uživati vježbajući, otkrivati svoju ženstvenost, senzualnost i seksipil, ali istovremeno učiti o sebi, meditirati pokretom i rješavati se stresa kako bi tijelo, a onda i um i duša i emocije bile slobodnije uživati u životu!Ovo putovanje odvija se u deset levela od kojih je svaki ulomak priče koja traje godinama.  Ovaj način vježbanja i instruktorice koje ga i same godinama prakticiraju, upoznaju i nadopunjuju, ženi pruža sigurno mjesto gdje može biti upravo onakva kakvom se trenutno osjeća. Pristup vježbanju koji potpuno izbacuje ogledala, prigušena rasvjeta i naglasak na plesu i muzici, kreiraju ugodnu i poticajnu atmosferu zbog koje će te ova dva sata tjedno ljubomorno čuvati za sebe bez iznimke – godinama.
Naš najvažniji i najpopularniji trening u sebi sadrži: Angels Body and Emotions workout – senzualna i plesna kombinacija yoge i pilatesa, preinačenih u kružne pokrete koji oblikuju kompletnu muskulaturu i koji, kad se vježbe tehnički usvoje i kad se tijelo opusti, postaju meditativni i nezamjenjivi. Šipku – Sexy, plesni, stupnjevani i slobodni pokreti na omiljenom rekvizitu modernog doba stvoreni su da sruše emocionalne i fizičke barijere u žena i ovaj rekvizit služi kako bi nadopunio i pojačao efekte kompletnog treninga, a nije njegova jedina svrha. Ples – ples na zidu, ples na šipci, ples na podu, pa čak i na fotelji, spaja sve naučeno u prva dva segmenta treninga u koreografiju, a nakon nje i slobodan, meditativan pokret bez pravila. Polaznice same odabiru muziku koja ih pokreće i otkrivaju tajnu za koju mnoge nisu ni znale da u njima postoji. Ljubav prema sebi, senzualnost i sloboda, samopouzdanje i osjećaj sreće, sve to u samo dva sata čistog zadovoljstva!
IMG_3531