S radošću Vas pozivamo da nam se pridružite na probnom satu našeg najdražeg programa na adresi zagrebačkog Angels studia, Radnička 1a.

Prijavite se i osigurajte si mjesto na besplatnom satu i probajte kako je to vježbati s nama. Dopustite nam da poljuljamo vašu dosadašnju percepciju tjelovježbe i natjeramo vas da želite još!

Ne bi li bilo super jedva čekati trening?

Angels Body and Emotions Classic je program u kojem ćete uživati vježbajući, otkrivati svoju ženstvenost, senzualnost i seksipil, ali istovremeno učiti o sebi, meditirati pokretom i rješavati se stresa kako bi tijelo, a onda i um i duša i emocije bile slobodnije uživati u životu!

Ovo putovanje odvija se u deset levela od kojih je svaki ulomak priče koja traje godinama. Ovaj način vježbanja i instruktorice koje ga i same godinama prakticiraju, upoznaju i nadopunjuju, ženi pruža sigurno mjesto gdje može biti upravo onakva kakvom se trenutno osjeća. Pristup vježbanju koji potpuno izbacuje ogledala, prigušena rasvjeta i naglasak na plesu i muzici, kreiraju ugodnu i poticajnu atmosferu zbog koje ćete ova dva sata tjedno ljubomorno čuvati za sebe bez iznimke – godinama. Više o programu možete pročitati ovdje!

 

Intro satovi održat će se:
20.01. SUBOTA 12:00 sati
23.01. UTORAK 18:00 sati

Intro satovi su BESPLATNI, uz OBAVEZNU prijavu i to na mail maja.z@angels.com.hr, a sva pitanja usmjerite na 095 9232 470!