Pridružite nam se na tradicionalnom Danu u raju s Angelsicama, upoznajte nas, zaplešite i dobro se zabavite!

U zagrebačkom studiu Angels, u nedjelju 20. Rujna 2015. Godine održat će se već tradicionalno događanje „Dan u raju s Angelsicama“, na kojem će polaznice i njihove prijateljice, kao i sve žene koje žele, imati priliku probati Angels Body and Emotions programe.

Tog dana otvaramo vrata svim polaznicama, ali i njihovim prijateljicama, kao i svim drugim ženama koje se na vrijeme prijave. Sve prijavljene gošće našeg studia tako će imati priliku sudjelovati na besplatnim treninzima Angels Body and Emotions Classic programa namjenjenih početnicama, probati Angels Body and emotions Workout te brojne druge treninge, ali i radionice među kojima ističemo onu Kristine Zvonar Brkić – „Organizirana i sretna“.

Intro satovi našeg najpopularnijeg i najdugovječnijeg programa koji nosi pridjev Classic, održat će se tri puta u toku dana – ujutro, popodne i navečer, a uskoro očekujte točne termine. Već sada primamo predprijave.

Naše polaznice ne propuštaju svoj tjedni trening nizašto, a doživljavaju ga kao psihoterapiju, mjesto za izražavanje vlastite ženstvenosti i slobode i način za bildanje samopouzdanja:

Baš zato i organiziramo Dan u raju, kako bi sve žene osjetile malo te posebne, zdrave, pozitivne i hrabre energije.

Ponosno najavljujemo i danas ove godine daruje još više sponzora, a imat ćete prilike probati fine sokiće, odlične shakeove i još bolje zdrave kolačiće, kao i nalickati se od glave do pete zahvaljujući posebnim poklonima.
Svima koje se prijave za treninge i uplate članarinu na Danu u raju, bit će odobren poseban popust na prvu članarinu, stoga, ako si se dvoumila, možda je baš sad pravo vrijeme za Tebe i Angels!

Prošlih godina provele smo se sjajno, uživajući u plesu i radionicama, trenirajući, družeći se i fino papajući. Ove godine biti će još bolje!

Sva pitanja dobit će svoj odgovor na mailu maja.z@angels.com.hr ili broju telefona 095 9232 470, a tamo te čekaju i prijavnice za programe. Samo požuri jer dobre stvari se brzo razgrabe 😉 Ako ne stigneš na Dan u raju, ne brini, upisi su upravo u tijeku, imamo puno termina, a kod nas je tako lijepo da ti intro sat ni ne treba. Garantiramo zadovoljstvo i osmijeh na licu nakon treninga! Sve programe možeš provjeriti ovdje http://angels.com.hr/programi/ a na Dan u raju i neke nove. Čak i ako nećeš vježbati, dođi i podruži se s nama.