U nedjelju 6. ožujka održat će se već tradicionalni „ Dan u raju s Angelsicama “ na kojem će naše polaznice i njihove prijateljice, kao i sve žene koje žele, imati priliku upoznati i besplatno isprobati Angels Body and Emotions programe i radionice.

Prijave su OBAVEZNE na mail maja.z@angels.com.hr a raspored održavanja i opise radionica možete pronaći u nastavku:

raspored jpg

 

RADIONICE:

1. Body and Emotions Classic – Intro sat
Sat i pol čistog užitka namijenjen svim ženama koje još nisu zaplesale u Angelsu, a to žele ili samo žele probati drukčiji način vježbanja. Nakon workouta očekuje vas druženje sa šipkom, ples i veliki osmijeh na licu nakon izlaska iz polumračne dvorane. Termini održavanja nalaze se u rasporedu, a prijave su obavezne!

2. Body by Angels
Novi program u Angelsu namijenjen našim vjernim polaznicama ali i drugim ženama koje treniraju bilo koji oblik pole dancea. Saznajte kako još možete oblikovati svoje tijelo, osjetiti snagu trbušnjaka, leđnjaka i ruku ili postići tu tako željenu „špagu“. Trening traje 60 minuta i sastoji se od vježbi snage za kompletnu muskulaturu, kao i vježbi za fleksibilnost.

3. Body and Emotions PoleLove
Voliš ples, uživaš u fotelji, workout ti je najdraži dio tjedna, ali nekako ti nedostaje baš ona? Prijavi se za naš novi program i isprobaj druženje sa šipkom. Malo više fizičko, ali i dalje u našem „body and emotions“ stilu. Upoznaj dodatni program koji će uskoro biti u ponudi i kreni dalje ili popravi stare elemente.
Radionica je namijenjena svim Angelsicama iznad 10. Levela i svim ženama koje imaju iskustvo u pole danceu.

4. Yoga Flow
Program koji kombinira yogijske vježbe (asane) u nizu. Idealna za gipkost tijela, kralježnice, uma i duha. Otklanja bolove u leđima, čini kralježnicu pokretnom i zdravom, učvršćuje muskulaturu koja je bitna za pravilnu posturu (položaj) tijela te umiruje um. Ima snažan antistresni učinak i regenerira naš sustav na svim razinama.

5. Probuditi intuiciju by Iva Solarević Jeličić
Uvodna radionica u onu koja će se održati 12.03. u 17:30 sati. Kroz razgovor, meditacije, vizualizacije, kreativan pokret i ples povežite se s vlastitim tijelom, emocijama i dušom te otvorite put svojoj intuiciji! Više o radionici možete pročitati ovdje.

6. Aromaterapija & Emocije by Anamarija Pažin Morović
Svako eterično ulje nosi svoju vibraciju. Esencija tj. vibracija biljke nas može spojiti s prirodom, sa sobom. Pridružite se mirisnom putovanju i upoznajte čaroliju aromaterapije! Sve miriše na jednu jako zanimljivu uvodnu radionicu u onu koja će se održati 16.04. i koja će odgovoriti na mnoga vaša pitanja.

7. Sirova hrana – jednostavno, zdravo i brzo by Mihaela Devescovi
Kratka ali slatka uvodna radionica u onu koja će se održati 19.03. na kojoj ćete pripremati hranu bez termičke obrade i bez glutena koja je puna vitamina i enzima, a priprema se brzo i jednostavno. Otkrijte što sve, uz pomoć zdrave sirove prehrane možete promijeniti u svojim navikama, a posebice za zdravlje vaših najmlađih, djece, starijih ili osoba sa zdravstvenim tegobama.

8. Inner Goddess Angels Level party
Naša unutarnja Boginja je zaigrana, svjesna, rasplesana, energična, slobodna, zavodljiva i jednostavno prekrasna. Za sve one koje su je već otkrile, ali i za one koje su to tek počele otkrivati, ovaj party bit će kratka ali slatka proslava slobode Unutarnje Boginje! Dvije dvorane, svlačiona i naš dnevni boravak bit će ispunjen Angelsicama u oblekici koje će uz glasnu i opaku mjuzu zaplesati i „proliti“ se po cijelom studiu. Nakon prošle godine, znamo da će kauč i fotelja štikla biti najzanimljivije, što mislite? Prijavite se i ne zaboravite ponijeti kompletan outfit.