U nedjelju 25. rujna održat će se naš tradicionalni „ Dan u raju s Angelsicama “ na kojem će naše polaznice i njihove prijateljice, kao i sve žene koje žele, imati priliku upoznati i besplatno isprobati Angels Body and Emotions programe i radionice.

Prijave su OBAVEZNE na mail maja.z@angels.com.hr a raspored održavanja i opise radionica možete pronaći u nastavku:

Dan u raju s Angelsicama 25.09.2016.

RADIONICE:

Body and Emotions Classic – Intro sat

Sat i pol čistog užitka namijenjen svim ženama koje još nisu zaplesale u Angelsu, a to žele ili samo žele probati drukčiji način vježbanja. Nakon workouta očekuje vas druženje sa šipkom, ples i veliki osmijeh na licu nakon izlaska iz polumračne dvorane. Termini održavanja nalaze se u rasporedu, a prijave su obavezne. Ako Vas oduševi ovaj trening, a znamo da hoće, pri upisu Vas očekuje poseban popust i vreća puna darova! Saznaj je li ovaj trening za Tebe

 

Body

Ako želite osvijestiti svoje mišiće, vratiti povjerenje u tijelo i pomaknuti svoje fizičke granice, Body by Angels je za vas! Program koji obećaje snagu mišića, djeluje na kompletnu muskulaturu i obećaje puno znoja i sjajnu zabavu. Trening traje 60 minuta i pravi je vjetar u leđa za sve zahtjevnije elemente na šipci ali i za čvrstu guzu i snažne trbušnjake.

 

PoleLove

Voliš ples, uživaš u fotelji, workout ti je najdraži dio tjedna, ali nekako ti nedostaje baš ona? Prijavi se za naš novi program i isprobaj druženje sa šipkom. Malo više fizičko, ali i dalje u našem „body and emotions“ stilu. Upoznaj dodatni program koji će uskoro biti u ponudi i kreni dalje ili popravi stare elemente.
Radionica je namijenjena svim Angelsicama iznad 10. Levela i svim ženama koje imaju iskustvo u pole danceu.

 

Flowless

Bez mane i na podu, bez granica u pokretu i bez kontrole i u koreografiji. Mini teaser radionica u trajanju od 30 minuta kao uvod u pravu stvar. Osvježi svoje senzualno biće novim pokretima na podu i probudi neke nove emocije istražujući svoju slobodu u koreografiranom plesu. Radionica je namijenjena Angels Levelu i iskusnim polericama koje žele nešto više od trikova.

 

Sexy Flexy

Radionica istezanja, protezanja i natezanja mišića preko vlastitih granica. Ako sanjaš špagu ili most, dođi i probaj što te čeka na pravoj radionici / ciklusu. I da, promjenit ćemo percepciju stretchinga i učiniti ga zabavnim, meditativnim i ugodnim, a pri tom ipak postići prave rezultate.

 

So You by Sonja Yosifov (babywearing & mame i bebe)

Nešto posebno i jedinstveno u našem studiu – rekreacija bazirana na jogi uz plesne elemente za mame i bebe u nosiljkama (ili bez njih) koji će vas i vašeg malog čovjeka okupati u valu pozitivne energije,  a baziran je na vinyasa yogi uz zagrijavanje i opuštanje kroz slobodne plesne forme. Isprobajte ovo genijalno plesanje i vježbanje…

 

Yoga Flow by Solar Spirit

Isprobajte ovaj program koji kombinira yogijske vježbe (asane) u nizu. Idealna za gipkost tijela, kralježnice, uma i duha. Otklanja bolove u leđima, čini kralježnicu pokretnom i zdravom, učvršćuje muskulaturu koja je bitna za pravilnu posturu (položaj) tijela te umiruje um. Ima snažan antistresni učinak i regenerira naš sustav na svim razinama. Ako se odlučite nastaviti vježbati s nama pri upisu vas očekuju posebne pogodnosti.

 

Sirova hrana  by Mihaela Devescovi: energija i vitalnost u ukusnim obrocima

Kratka ali slatka radionica na kojoj ćete pripremati hranu bez termičke obrade i bez glutena  koja je puna vitamina i enzima, a priprema se  brzo i jednostavno. Naučiti ćete pripremiti super zdravi energetske smoothije i zanimljivi puding, kao i doručak i međuobrok koji će vam dati energiju kroz cijeli dan i blagotvorno djelovati na simptome PMS-a. Hrana kao poticaj ženskoj energiji.
Mihaelu već svi znaju, ali tko je ne zna može je upoznati ovdje (http://zdravetorte.hr/o-meni/)

 

POP Pilates

Kombinacija „total body“ pilatesa s energijom plesa i glazbe = intenzivan, ali zabavan i učinkovit trening. „Total body“ znači da ni jedan mišić u našem tijelu nije izostavljen tijekom treninga, a vježbe su prilagođene različitim stupnjevima fitnessa. POP je pilates tempa i začinjen energijom glasne muzike. Ako iz dvorane nakon treninga želite izaći znojne, jake i sretne, ovo je trening za vas. Poznat u Americi i svijetu, sigurno će i u Hrvatskoj postati hit. Maja, instruktorica, jedina je llicencirana za provođenje ovog programa u regiji i šire.