U našem zagrebačkom studiu u nedjelju 26.03.2017. održati će se tradicionalno događanje

✨ Dan u raju s Angelsicama ✨

na kojem naše polaznice i njihove prijateljice, kao i sve žene koje to žele, imaju priliku upoznati i besplatno isprobati Angels Body and Emotions programe i pri tome se dobro zabaviti!

Plakat za Dan u raju

Opise radionica možete pročitati u nastavku:


Body and Emotions Classic – Intro sat

Sat i pol čistog užitka namijenjen svim ženama koje još nisu zaplesale u Angelsu, a to žele ili samo žele probati drukčiji način vježbanja. Nakon workouta očekuje vas druženje sa šipkom, ples i veliki osmijeh na licu nakon izlaska iz polumračne dvorane. Termini održavanja nalaze se u rasporedu, a prijave su obavezne. Ako Vas oduševi ovaj trening, a znamo da hoće, pri upisu Vas očekuje posebna vrećica puna darova!

Body by Angels

Ako želite osvijestiti svoje mišiće, vratiti povjerenje u tijelo i pomaknuti svoje fizičke granice, Body by Angels je za vas! Program koji obećaje snagu mišića, djeluje na kompletnu muskulaturu i obećaje puno znoja i sjajnu zabavu. Trening traje 60 minuta i pravi je vjetar u leđa za sve zahtjevnije elemente na šipci ali i za čvrstu guzu i snažne trbušnjake.


Body and Emotions PoleLove

Voliš ples, uživaš u fotelji, workout ti je najdraži dio tjedna, ali nekako ti nedostaje baš ona? Prijavi se za naš novi program i isprobaj druženje sa šipkom. Malo više fizičko, ali i dalje u našem „body and emotions“ stilu. Upoznaj dodatni program koji će uskoro biti u ponudi i kreni dalje ili popravi stare elemente.
Radionica je namijenjena svim Angelsicama iznad 10. Levela i svim ženama koje imaju iskustvo u pole danceu.

Angels Body and Emotions Flowless

Bez mane i na podu, bez granica u pokretu i bez kontrole i u koreografiji. Mini teaser radionica u trajanju od 30 minuta kao uvod u pravu stvar. Osvježi svoje senzualno biće novim pokretima na podu i probudi neke nove emocije istražujući svoju slobodu u koreografiranom plesu. Radionica je namijenjena Angels Levelu i iskusnim polericama koje žele nešto više od trikova.

Angels Body and Emotions Sexy Flexy

Radionica istezanja, protezanja i natezanja mišića preko vlastitih granica. Ako sanjaš špagu ili most, dođi i probaj što te čeka na pravoj radionici/ciklusu. I da, promjeniti ćemo percepciju stretchinga i učiniti ga zabavnim, meditativnim i ugodnim, a pri tom ipak postići prave rezultate.

POP Pilates

Kombinacija „total body“ pilatesa s energijom plesa i glazbe = intenzivan, ali zabavan i učinkovit trening. „Total body“ znači da ni jedan mišić u našem tijelu nije izostavljen tijekom treninga, a vježbe su prilagođene različitim stupnjevima fitnessa. POP je pilates tempa i začinjen energijom glasne muzike. Ako iz dvorane nakon treninga želite izaći znojne, jake i sretne, ovo je trening za vas. Poznat u Americi i svijetu, sigurno će i u Hrvatskoj postati hit. Maja, instruktorica, jedina je llicencirana za provođenje ovog programa u regiji i šire.

Bootylicious

Pravi fat burning trening i kombinacija najboljih i najučinkovitijih vježbica za trošenje svih onih nakupljenih zimskih zaliha i oblikovanje najbolje guze na plaži. Bootylicious je prava stvar za tebe ako: želiš izgubiti koju kilicu, učvrstiti tijelo i uključiti mišiće za koje nisi znala da postoje.

Aromaterapija za ljubav

Radionica iznenađenja kreirana samo za Angelsice povezuje vibracije ljubavi i esencijalnih ulja… Svaka polaznica dobiva sprej Love & Angels koji će sama izraditi na radionici. Ostalo neka bude iznenađenje…

Tapkanje

Uvodno predavanje u Tapkanje – EFT (Emotional freedom tehnique) – metodu koja je objedinila drevnu kinesku medicinu i suvremenu psihologiju u jedinstven koncept koji pomaže otkloniti blokade, stres, negativna uvjerenja i sve ono što nas ograničava da bismo živjeli životom kakav želimo i zaslužujemo. Tapkanje je jednostavna tehnika, laka za naučiti i primijeniti, a njeno djelovanje je vidljivo odmah. Svaka negativna emocija, događaj ili uvjerenje stvara energetsku blokadu u nekom dijelu našeg tijela.

Inner Goddess SURPRISE party – more info soon