Imate frendicu koja je skeptična ali vi jednostavno znate da bi naš trening bio savršen za nju? Želite provesti nedjelju okružene pozitivnom vibrom i superkul ženama? Niste još probale Body and Emotions Chairdance? Hoćete svojoj sestri pokazati kako plešete? Zanima vas što je to Body and Emotions PoleLove? Želite li napokon isprobati šipku na poseban način?  Ili možda samo želite ostvariti svoje snove, a ne znate kako?

To, a i još puno toga očekuje vas na prvom od mnogih, ali jedinstvenom, posebnom, ludom, energičnom

DANU U RAJU s Angelsicama,

koji će se održati u Zagrebu  21. Rujna i u Samoboru 29. Rujna 2014.

Prijavite se i osigurajte free upad na savršenu nedjelju i probajte kako je to vježbati s nama ili utvrdite gradivo na nekom od novih programa.

Čekamo vas mi, Angels timovke i Angels vježbačice, koje će vam biti na raspolaganju za sva pitanja koja trebaju odgovor ali i demonstraciju „Body and emotions classic“ programa koji će poljuljati vašu dosadašnju percepciju tjelovježbe.

Osim Intro satova, imat ćete prilike probati i nove programe poput Body and Emotions PoleLove, Body and Emotions Chairdance, Body by Angels, Emotions by Angels, ali i poslušati kako je moguće ostvariti svoje snove uz Sanju iz Sretnog dana te prodati i mijenjati oblekicu za ples na buvljaku.

Za detaljan raspored, škicnite našu fejs stranicu www.facebook.com/AngelsDance ili nam se javite.

Zdrave grickalice, shakeovi, poklon paketići, zanimljivi treninzi, ples i pozitivna energija! Definitivno najbolja nedjelja u gradu je preslaba riječ.

Sve radionice i treninzi su BESPLATNI, uz OBAVEZNU prijavu i to na mail maja.z@angels.com.hr za Zagreb ili na dolores@angels.com.hr za Samobor, a sva pitanja usmjerite na navedene mailove  ili brojeve telefona: 095 9232 470 (Maja) za Zagreb i 091 5230 474 (Dolores) za Samobor.

 

Partneri:
www.facebook.com/BatisteHrvatska

http://www.sretan-dan.hr/

http://www.velis.hr/