U zagrebačkom studiu Angels, u nedjelju 6. ožujka 2016. održat će se već tradicionalno događanje „Dan u raju s Angelsicama“ na kojem će polaznice i njihove prijateljice, kao i sve žene koje žele, imati priliku upoznati i besplatno isprobati Angels Body and Emotions programe.

Angels studio koji upravo slavi svoj  5. rođendan tog dana otvara vrata svim ženama. Sve prijavljene gošće tako će imati priliku vidjeti naše malo carstvo, sudjelovati na besplatnim treninzima Angels Body and Emotions Classic programa namijenjenih početnicama ili isprobati Body by Angels, Angels Pole Love i Yoga Flow & Dance programe.

Tradicionalno, tu su i radionice naših dragih partnerica i prijateljica – Sirova hrana by Mihaela Devescovi, Aromaterapija & Emocije by Anamarija Pažin Morović te uvodna yoga radionica naše Ive Solarević Jeličić.

Prijavite se već danas, jer znamo da se uvijek traži mjesto više.

Naše polaznice ne propuštaju svoj tjedni trening nizašto, a doživljavaju ga kao psihoterapiju, mjesto za izražavanje vlastite ženstvenosti i slobode i način za bildanje samopouzdanja. Baš zato i organiziramo Dan u raju, kako bi sve žene osjetile malo te posebne, zdrave, pozitivne i hrabre energije.

Intro satovi našeg najpopularnijeg i najdugovječnijeg programa koji nosi pridjev Classic, održat će se u 10, 15:30 i 17 sati. Već sada primamo predprijave, pa učinite nešto dobro za sebe ili svoju prijateljicu 🙂  Svima koje se prijave za treninge i uplate članarinu na Danu u raju, bit će odobren poseban popust na prvu članarinu.

Sretne smo što su uz nas i ove godine naši stalni, ali i novi sponzori, koji će se i ovaj put pobrinuti da, osim pregršt dojmova, kući ne odete niti praznih ruku, a imat ćete prilike probati fine sokiće, odlične shakeove i zdrave kolačiće, kao i nalickati se od glave do pete zahvaljujući posebnim poklonima.

Svaki put do sada provele smo se sjajno, uživajući u plesu i radionicama, trenirajući, družeći se i fino papajući pa znamo da će ovaj put biti još bolje! Ovdje možete pogledati kako nam je bilo prošli put 🙂

Sve radionice i treninzi su BESPLATNI, uz OBAVEZNU prijavu na mail maja.z@angels.com.hr, a sva pitanja možete postaviti i na broj 095/9232 -470 (Maja). Požurite, jer dobre stvari se brzo razgrabe!

Ako ne stignete na Dan u raju, ne brinite, upisi su upravo u tijeku, imamo puno termina, a kod nas je tako lijepo da vam intro sat ni ne treba. Garantiramo zadovoljstvo i osmijeh na licu nakon treninga!

Pozivamo vas još jednom da nam se pridružite u našem malom raju i provedete nezaboravne trenutke u društvu kakvo svaka žena samo poželjeti može!

Angels tim