logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Dojmovi s radionica

Home / Dojmovi s radionica

Sanja

  • Emotions radionica

U subotu sam bila na Ivkinoj radionici Emotions, koju vam od srca preporučam da si ju “priuštite” idući puta! S obzirom da sam znala u kojem smjeru će ići radionica, jako sam joj se veselila i iako sam se trudila smanjiti očekivanja, ona su ipak bila prilično velika, no Ivka ih je definitivno uspjela nadmašiti! Kada sam došla, prisilila sam se isključit onaj senzor instruktorice i posvetiti tu radionicu sebi, kao nekada, kao vježbačici i ženi… i trebalo mi je malo da glava posluša, no uspjela sam! Predivna 4 sata koja su proletila, doživljaj za koji još uvijek nisam našla riječi kojima bih ga opisala, iskustvo i spoznaja o kojoj nisam ni sanjala da će se dogoditi, tijelo koje drhti i reagira na sasvim neočekivane taktove i emocije.. i sve to toliko opušteno, kroz ples, pokret, slobodu.. evo..i sada se ježim.. Vjerojatno će mi trebati još neko vrijeme da procesuiram sve to, no ono što znam, da mi je to definitivno trebalo.. meni kao vježbačici, ali i meni kao instruktorici jer mislim da na vlastitom primjeru puno bolje mogu razumjeti i prepoznati vas! I ne, ovo nije plaćeni oglas, ovo je bilo iskustvo koje zaista želim podjeliti sa vama, ali još više od toga želim vam da ga i same uskoro doživite! :-)))

Iva

  • Emotions radionica

Voljela bih da ovo iskusi svaka Angelsica. Svaka koja pomisli da ne zna u kojem smjeru ide, koja želi zagrepsti u neke nepoznate emocije, steći dojam o točno odredjenoj emociji ili dobiti odgovore na pitanja koja kroz svoj ples sama ne moze dobiti. Ivka vam u ovom procesu (da, nazvala sam ga proces jer radionica je prepovršna, prezemaljska riječ) neće dati te odgovore već će vas toliko dobro voditi kroz svih 12 emocionalnih likova da ćete do odgovora doći same, istovremeno imajući osjećaj da neka uzvišena energija kanalizira kroz nju. Kad daješ cijelu sebe kao ona rezultat ni ne može biti drugačiji. 

Bilo je vrlo iscrpljujuće, i fizički i emotivno, ali u isto vrijeme i bajkovito i nestvarno. Hvala Ivki i onim divnim ženicama koje su bile dio ove subotnje magije.

Zrinka

  • Emotions radionica

Emotions radionica mi je otvorila vrata u moje srce, pokrenula je gomilu emocija i dala mi snagu za dalje.
Emocije, pokret, ženska energija i vrlo intenzivan doživljaj plesa.
Veselim se idućoj i mislim da bi svaka od nas trebala pokloniti sebi nešto takvo ne razmišljajući o ničemu osim o sebi. Biti dovoljno sebična da si pokloniš užitak u otkrivanju sebe!

A onda je prije nekoliko godina jedna frendica krenula na pole i to u Angels. Na fejsu su mi počeli dolaziti njezini komentari, shareovi i likeovi vježbi, muzike, događanja u Angelsu. Pa sam se malo zainteresirala i otišla na stranicu tog kluba da vidim što piše. Jako mi se svidjelo već od imena – Angels Body & Emotions. Koncept da nije poanta u gimnastičkim postignućima na šipci već na otkrivanju sebe i probijanju vlastitih i fizičkih i emotivnih barijera. I tako sam prije 4 godine došla u Angels. Čisto da probam, da se malo mrdnem, bez prevelikih očekivanja, i tako je krenulo.

Malo po malo skroz sam se navukla. Na nove prijateljice, žensku energiju, na elemente, osjećaj da možeš, na izbacivanje emocija plesom. Taj osjećaj kad napraviš neki element koji pokušavaš 6 mjeseci, neprocjenjivo. Kad znaš da sve to radiš zbog sebe i za sebe. I kad se suočavaš sa svojim vlastitim predrasudama i granicama i onda ih preskočiš, ili otplešeš. I ne znam koji dio treninga mi je draži… Onaj početak kad u mraku dvorane, uz glazbu, okružena pozitivnom energijom, očistim glavu od briga i svakodnevice, pa uživam u meditativnom workoutu. Ili kad vježbamo elemente na šipci pa se osjećaš tako ponosno na sebe kad uspiješ i naučiš nešto novo. Ili možda ipak kad na kraju treninga dođe dio kad u slobodnom plesu pustiš tijelo da te vodi i isplešeš sve što te muči, veseli, svejedno….., ali svakako terapeutski. A koliko je lijepo pustiti svoje osjećaje u plesu, toliko je lijepo gledati druge, svoje prijateljice, kako plešu svoje emocije. Ne možeš lagati kad plešeš. I baš zato se žene u Angelsu tako brzo zbliže. Sve smo tu s nekim svojim pričama, godinama, poslovima…., ali kad netko iskreno pleše, tada stvarno vidiš tu osobu, takvu kakva je. I nije bitno koliko imaš godina, jesi mršava ili malo jača, visoka ili niska, svatko ovdje pronađe nešto samo za sebe.

Ivana

  • Emotions radionica

Savršeno iskustvo.. toliko otkrivajuće, toliko inspirirajuće.. i ono što je mene oduševilo je zadiranje u vode u kojima možda ne bi išla sad a možda ni u nekoj skorijoj budućnosti , a otkrile su mi neke nove vidike i dimenzije.. i onda shvatiš koliko imaš još prostora za rad na sebi, za otkrivanje, za istraživanje… definitivno preporučam i predbilježavam se za sljedeću.

Jasmina

  • Emotions radionica

Toliko divne energije, prepuštanje muzici, isključivanje glave, slušanje tijelom, plesanje, plesanje, plesanje, poniranje u sebe, nekad s lakoćom, nekad uz trud, otkrivanje svih svojih lica kroz uloge, meditiranje, uživanje, opet i opet!