„Ako vjeruješ da možeš ili ako vjeruješ da ne možeš….u pravu si“ Henry Ford

Vrlo često je ono što nas sprečava da živimo radosno upravo to da zapravo ne znamo što uistinu želimo. Ne poznajemo sebe, svoje istinske potrebe i čežnje i tada ih ne možemo niti ispuniti. Također mislimo da puno toga moramo i puno toga ne možemo. Tako zarobljeni u vlastitim ograničenjima i idejama o sebi i svijetu, nesvjesno živimo život i nadamo se unutarnjem ispunjenju.

Npr. vrlo učestali odgovor na pitanje što nam treba, da bi se osjećali bolje jest; da nam treba novac… jer kad bi njega imali dovoljno „sve naše muke bi bile riješene i sve želje ispunjene“. To je osnovna zabluda, jer mi uistinu ne želimo novac nego se želimo nekako osjećati: slobodno, opušteno, bogato, neograničeno, a vjerujemo da će nam novac to omogućiti. I zapravo smo fokusirani na krivi „cilj“ te nam ispunjenje stalno izmiče iz ruku.

Tek kada razjasnimo što je istinska potreba ili čežnja našeg bića napravili smo prvi korak prema slobodi, radosti, balansu.

Ključno pitanje jest: Što ja zapravo želim? Što mi istinski treba? Unutar tog pitanja postavlja se pitanje: Tko sam ja zapravo i koji je smisao mog života?

Druga ključna stvar jest da kada nam je zaista jasno što želimo učinimo konkretne korake u realizaciji. Dakle, ako smo žedni, natočimo vode i popijemo ju. I to zadovoljenje istinske potrebe stvara zdravlje, balans i osjećaj „dobro mi je“.

Proces osvještavanja svojih istinskih potreba i čežnji, te odgovaranje na njih jest put prema ispunjenom življenju. Upravo time baviti ćemo se na ovoj radionici.

Na ovoj radionici otkrivati ćemo na koji način otkriti istinske želje i potrebe, te realizirati to što želimo.

Radimo kroz pokret, meditaciju, vizualizaciju, interaktivne vježbe i razgovor.
Radionica u trajanju od tri sata održat će se 21. studenog u subotu u 17:30.
Ova predbožićna radionica savršen je uvod u godinu pred nama i ostavlja dovoljn o vremena da potakne potragu za željom Vašeg srca. A kad ju otkrijete, dat će super alate, metode i motivaciju da joj se posvetite kroz godinu – umom, dušom i tijelom.

Posebna cijena kao poklon za Božić – 150 kuna.

dream-come-true