Napokon… djeca dolaze s uputstvima!

Većina roditelja u zabludi vjeruje da se djeca godinama odvikavaju od pelena, da su im ispadi bijesa neizbježni i da je s njima nekad nemoguće komunicirati.

Dr. Karp je stručnjak za dječji razvoj koji je kroz trideset godina rada kao pedijatar otkrio kako smiriti plač beba i kolike, te pronašao ključ uspješne komunikacije s malom djecom. Osnovao je program The Happiest Baby™ (Najsretnija beba) koji u 30 zemalja provodi preko 3.000 certificiranih edukatora i zdravstvenih djelatnika. Ovo je ujedno i najpopularniji program za roditelje na svijetu jer ih jedini uči konkretnim tehnikama koje za minutu i manje rješavaju probleme s kojima se bore.

Ovim putem pozivamo roditelje djece stare od 6 mjeseci do 6 godina, da prisustvuju seminaru Najsretnije dijete u srijedu 3.2. od 10 – 12 sati u Angels studiu na adresi Radnička 1a.

Na dvosatnom seminaru Najsretnije dijete saznajte zašto je važno pravilno komunicirati s djetetom i kroz vježbe uz certificiranu edukatoricu naučite konkretne tehnike kako:

  •  smiriti ispade bijesa
  •  eliminirati nepoželjno ponašanje
  •  potaknuti suradnju
  •  kako postaviti i održavati granice u odgoju
  •  kako uspješno odviknuti dijete od pelena
  •  kako doskočiti izbirljivosti pri jelu

 

Polaznici seminara dobivaju na dar torbu s poklonom u vrijednosti od 250 kn 🙂 !

Poklon paket sadrži:

  • Prirodna krema “Total Natural” (za njegu osjetljive kože sklone alergijama)
  • Knjiga “Za bebe i djecu: Cjelovita i organska prehrana od trudnoće do školske dobi” (za kvalitetnu prehranu djece s maštovitim receptima i jelovnicima)
  • Prirodni sapun za uklanjanje mrlja Bion (Sapun je izrađen iz potpuno prirodnih sastojaka, bez sintetskih deterdženata i potpuno je biorazgradiv.)

 

Iva Brčić mlada je majka koja je postala prva certificirana edukatorica i voditeljica programa Najsretnija beba u Hrvatskoj. Diplomirala je sociologiju i filozofiju, a ljubav prema djeci provodila je kroz volontiranje u bolnici Sveti Duh u Zagrebu, udruzi Igra i Centru za mlade u Karlovcu. Osmišljavala je radionice i edukativne programe za djecu, a sada se bavi istraživanjem utjecaja obitelji na delikventna ponašanja. Kako bi pomogla roditeljima da zaborave na mitove o bebama i djeci, da znaju smiriti plač beba, produžiti spavanje, zaustaviti napade bijesa i izgraditi komunikaciju s djecom svoje savjete daje kao stučna suradnica na web portalima roditelji.hr, klokanica.hr, maminsvijet.com, te she,hr.

 

Trajanje jednokratnog seminara je 2 sata, a cijena 499 kuna. Za uplate do 25. siječnja ostvarujete popust od 15%.

Sve dodatne informacije o ovom seminaru mogu se dobiti na 098-900-8634, a prijaviti se i rezervirati mjesto možete na mail: maja.z@angels.com.hr

11010559_1597840297159152_2272691834280347616_n