Ima li ljepšeg Božićnog poklona od onog koji omogućuje dragoj osobi ples, zabavu i osobnu transformaciju? Poklonite prijateljici, ženi, sestri ili kolegici ciklus Plesa na šipci Angels!

Iako je ples na šipci posljednjih nekoliko godina postao u nas izrazito popularan, šipka još uvijek kod mnogih žena izaziva strah, sram, odbojnost. Ples na šipci nema poveznica sa striptizom, to je trening koji oblikuje mišiće i zateže tijelo, a ženstvenost oblina ostaje netaknuta. Plešući na šipci, žena se nakon nekog vremena osjeća slobodno, opušteno i prirodno, a taj osjećaj razvija u sebi. Nema ogledala ni publike, potvrda da je lijepa dolazi iz njene nutrine.

Upravo zahvaljujući emocionalnoj dimenziji treninga i plesa, ples na šipci Angels dobar je za žene svih godina. I cura od osamnaest i žena iznad četrdeset jednako uživa u rušenju barijera srama i straha, upoznavanju sebe na poseban način i podizanju samopouzdanja.

 

Angels u 5 osnovnih crta:

•    Vježba se u malim grupama od desetak polaznica
•    Vježba se u blago osvijetljenoj prostoriji, bez ogledala. Atmosfera je intimna, prijateljska i ugodna, omogućava brzo opuštanje i prepuštanje pokretu bez razmišljanja.
•    Trening traje dva sata i dijeli se na dva dijela. Prvi dio obuhvaća vježbe zagrijavanja na podu: opuštanje, istezanje, vježbe oblikovanja i meditacijske vježbe koji se povezuju u niz – plešu se. Fokus je na kružnim, ženstvenim pokretima. Drugi dio sastoji se od učenja novih elemanata na šipci i plesa.
•    Vježba se u udobnoj odjeći, bosi, a nakon nekog vremena ples se izvodi i u cipelicama koje treningu daju novu dimenziju.
•    Vježbe djeluju na oblikovanje mišića, upoznavanje vlastitog tijela, psihe i emocija te spoznavanju ženske strane koju žene danas potiskuju…

 

Ples svakog tjedna, rušenje barijera, dobar trening, druženje, šipka i naravno dobra zabava! Radionice, ženska druženja, zabave i partyiji – sve se to događa u krugu anđeoske obitelji, pa stoga, želite li i vi dobiti krila – javite nam se na naše brojeve telefona ili mail adresu info@angels.com.hr

 

Prijave za trening kontinuirano su u tijeku – možete se prijaviti i putem online prijave na našoj web stranici, a nakon toga bit ćete obaviješteni o terminima. Nove grupe kreću s početkom 2012. godine, a prednost upisa imaju sve ženice koje su se prijavile na vrijeme te se nalaze na listi za upis.

 

Čekamo vas s osmijehom!