Prijavi se na vrijeme i osiguraj besplatan trening sebi i frendicama!

U nedjelju, 20. Rujna 2015. U Zagrebu, na adresi zagrebačkog Angels studia, Radnička 1 a, održat će se poseban i jednistveni Dan u raju s Angelsicama na kojem će sve zainteresirane djevojke i žene iznad 18 godina, koje se prijave, imati prilike probati Angels Body and Emotions programe. Gornjeg dobnog ograničenja nema, kao i ni potrebnih fizičkih predispozicija, za ovaj trening treba vam samo dobra volja, bočica vode i želja za plesom.

Intro satovi biti će fokusirani na dva Angels Body and Emotions programa – Classic i Workout. Program Classic je onaj na kojeg su Angelsice najviše ponosne i koji postoji već više od četiri godine, a nastao je zahvaljujući dugogodišnjem instruktorskom iskustvu autorica programa Ivke Armande Todorović i Dolores Mihelić.
Intro satovi za nove Angelsice održat će se prema slijedećem rasporedu:
Body And Emotions Classic u 10, 16 i 17:30 sati u trajanju od 90 minuta, a Body and Emotions Workout u 10:30 sati u trajanju od 60 minuta. Gošće koje na licu mjesta postanu naše polaznice dobit će popust na prvu članarinu i poseban poklon sponzora.

Više o programima:

Classic SlikaAngels Body and Emotions Classic (http://angels.com.hr/programi/angels-body-and-emotions-classic/) osmislile smo u želji da ženama pružimo mjesto gdje će uživati vježbajući, otkrivati svoju ženstvenost, senzualnost i seksipil, ali istovremeno učiti o sebi, meditirati pokretom i rješavati se stresa kako bi tijelo, a onda i um i duša i emocije bile slobodnije uživati u životu! Ovo putovanje odvija se u deset levela od kojih je svaki ulomak priče koja traje godinama. Ovaj način vježbanja i instruktorice koje ga i same godinama prakticiraju, upoznaju i nadopunjuju, ženi pruža sigurno mjesto gdje može biti upravo onakva kakvom se trenutno osjeća. Naš najvažniji i najpopularniji trening u sebi sadrži: Angels Body and Emotions workout te šipku i ples.
Sexy, plesni, stupnjevani i slobodni pokreti na omiljenom rekvizitu modernog doba stvoreni su da sruše emocionalne i fizičke barijere u žena i ovaj rekvizit služi kako bi nadopunio i pojačao efekte kompletnog treninga, a nije njegova jedina svrha. Ljubav prema sebi, senzualnost i sloboda, samopouzdanje i osjećaj sreće, sve to u samo dva sata čistog zadovoljstva!

Angels Body and Emotions Workout senzualna je i plesna kombinacija yoge i pilatesa, preinačenih u kružne pokrete koji oblikuju kompletnu muskulaturu i koji, kad se vježbe tehnički usvoje i kad se tijelo opusti, postaju meditativni i nezamjenjivi. Namijenjen isključivo ženama Workout nudi plesnu alternativu yogi i pilatesu, kombinirajući uz njih povezane plesne pokrete, vježbe disanja i tjelesno usmjerenu meditaciju fokusiranu na muziku B&E program kombinira vježbe disanja, vježbe oblikovanja i meditacijske vježbe  prožete muzikom i spojene u kontinuirani plesni pokret.

Na Danu u raju osim intro satova biti će i radionice drugih Angels programa (http://angels.com.hr/programi/angels-body-and-emotions-programi/ ), kao i radionice Organizirana i Sretna s Kristinom Brkić, Sirova Hrana Mihaele Devescovi, te novog treninga Fly Angels, ali gošće očekuju i darovi i degustacije brojnih sponzora poput Polleo Sporta, Batista, Bolero sokova, SirovaHrana.hr, L’elboraria, Velisa, Melema i Pearl Dropsa i drugih.

Studio se nalazi na lokaciji Radnička 1a, a prijave za upise su u tijeku. Zainteresirane vježbačice prijaviti se mogu na mail: maja.z@angels.com.hr, ili na broj telefona 095 9232 470. Detaljan raspored i informacije možete pronaći i na  Facebook eventu.

Dan u raju raspored jpg