logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Programi

Angels Body and Emotions Studio u Zagrebu posluje po jedinstvenoj licenci Body and Emotions, te ženama pruža raznovrsne programe holističkog fitnessa koji djeluje na žensko biće iznutra i izvana.

Naime, svi programi bazirani su na spoju emocija i tijela, izrazito su plesni i ženi omogućuju da plesnim, kružnim pokretima uz korištenje rekvizita poput stolice, fotelje, ljuljačke ili šipke, oblikuju tijelo i uz to se dobro zabave. 

Koncept tijela i emocija utkan je u sve Angels programe, pa se tako svi treninzi odvijaju u ugodnoj atmosferi uz prigušenu svjetlost, bez ogledala i muziku koja opušta, usmjerava i razbuđuje. Djelujući na svoje fizičko tijelo, žena dijeluje i na svoju psihu, otpuštajući sve ono što joj ne treba, a osnažujući sve ono što joj je potrebno da bude sretnija, samopouzdanija i slobodnija.

Možete se odlučiti za individualni rad ili za rad u grupi.

Grupni programi

Body & Emotions
sa šipkom

Stupnjevani plesni program koji koristi šipku kao rekvizit. Kroz suočavanje s emocijama i tjelesnim izazovima na šipci, polagano i s pažnjom razbuđuje žensku senzualnost, seksualnost, a potom i emocionalnu snagu.

Body & Emotions
s ljuljačkom

Stupnjevani plesni program koji koristi hammock ljuljačku kao rekvizit.
Omogućit će ti da tijelom prođeš emocionalnu transformaciju i upoznaš senzualnu, snažnu i slobodnu sebe.

Feminine workout

Jedinstvena kombinacija vježbi bez rekvizita u kojoj ćete upoznati sebe na jedan novi, ženstveniji način a prepoznat ćete  elemente yoge, plesa i posebnih vježbi koje za cilj imaju proces uspostave tjelesnog samopouzdanja, povjerenja u tijelo i istraživanje ženske prirode.

Individualni programi

Privatni sat

Individualni rad kroz pokret, ples i savjetovanje uzmogućnost odabira plesnog rekvizita  – ljuljačke ili šipke (ili bez rekvizita).
Osobni rast i razvoj pokretom koji ženuuči kako se prepustiti emocijama i ženskoj energijite sve sfere života obojati strašću.

Grupni privatni sat

Grupni privatni satovi namijenjeni su ženama koje s nekoliko prijateljica žele vježbati same ili Angelsicama koje s par žena u grupi žele raditi dodatno i više ili pak curama koje su se odlučile provesti koji sat zajedno u dvorani umjesto na kavi. Kao i svi naši programi, sastoji se od workouta, odabranog rekvizita i plesa.

Party program

Plesni program uz druženje u dnevnom boravku studia kojom možeš proslaviti rođendan, djevojačku ili bilo koji drugi važan događaj u svom životu.
Radionica u kojoj ti odabireš rekvizit i temu.