Pozivamo vas da nam se opet pridružite na novoj radionici koju smo pripremili za vas! Nakon uvodne radionice na Danu u raju vrijeme je za onu pravu koja će se održati u subotu 23.04.2016. s početkom u 13 sati.

12571259_10208295206717172_1777360281_n
Za poboljšanje zdravlja i kvalitete života korisno za svakoga: djecu, sportaše, starije, oboljele…

Otkrijte što sve, uz pomoć zdrave sirove prehrane, možete promijeniti u svojim navikama, a posebice za zdravlje vaših najmlađih, djece, starijih ili osoba sa zdravstvenim tegobama.

Naučite sami jednostavno izraditi super zdravi kruh, čips i krekere, grickalice koje možete ponijeti na posao, uvijek imati uz sebe ili kod kuće kao brzi, zdravi i ukusni snack koji će vam dati energiju, a ne opteretiti probavu kada vas uhvati napad gladi, spakirati djeci u školu ili nakon sportskih treninga, slobodnih aktivnosti, igre.

U današnjem užurbanom svijetu često puta nemate vremena razmišljati o tome što jedete, odnosno o utjecaju hrane koju jedete na Vaše zdravlje. Trebali biste malo zastati, te razmisliti o hrani koju jedete. Za dug i zdrav život odaberite ovu radionicu.

Jednostavno za pripremu, isključivo sa prirodnim zdravim namirnicama, bez konzervansa i aditiva, a mogu stajati duže vremena i sve to bez glutena – naučite kako!

Sirovi kruh, čips od kelja i krekeri od povrća  – Naučite kako napraviti najzdraviji sirovi kruh, krekere i čips od kelja koji je tako ukusan i toliko zarazan za jesti. Ova radionica će sve ljubitelje čipsa i kruha oduševiti…

Izrada krekera i kruha je od termički neobrađenih sastojaka koji su puni svih potrebnih enzima i vitamina. Naučiti ćete kako jednostavno i brzo pripremiti sirovi kruh koji može stajati 5 dana i više ako ga spremite u hladnjak, krekeri mogu stajati i do mjesec dana.

Na radionici ćemo pripremati:

  •     Mlijeko od badema
  •     Kruh od badema
  •     Kruh od suncokreta
  •     Krekere povrtne
  •     Lanene krekere
  •     Paštetu i namaz
  •     Raw sendviči
  •     Sushi
  •     Palačinke

Za pripremu vam je potreban blender, multipraktik i dehidrator (može i pećnica do 40 stupnjeva i polu otvorena vrata). Kruh i krekeri su bez glutena, a iznenaditi ćete se kako je sve ukusno i brzo gotovo.

Ovu radionicu ćemo jednostavno pretvoriti u blaženo zdravo druženje uz hranu. Što je najbolje, zdrave recepte možete kasnije podijeliti s ekipom ili ih poslati na sljedeći našu radionicu.

Jednostavno je za pripremu i mogu stajati duže vrijeme zato dođite i pridružite nam se!

 

Voditeljica: Mihaela Devescovi

Cijena: 200 kuna

Mjesto: Angels studio (Radnička 1a)

Vrijeme: 13 sati

Prijave: maja.z@angels.com.hr