Pridružite nam se u našoj oazi ženstvenosti i uživajte u zimskim radionicama koje će vas oduševiti!

c7badb521c5b667a73e24bb51342fd62

 MOJE ŽELJE MOJI SNOVI by Iva Solarević Jeličić

„Ako vjeruješ da možeš ili ako vjeruješ da ne možeš….u pravu si“ Henry Ford

Vrlo često je ono što nas sprečava da živimo radosno upravo to da zapravo ne  znamo što uistinu želimo. Ne poznajemo sebe, svoje istinske potrebe i čežnje i tada  ih ne možemo niti ispuniti. Također mislimo da puno toga moramo i puno toga ne  možemo.

Na ovoj radionici otkrivati ćemo na koji način otkriti istinske želje i potrebe, te  realizirati to što želimo. Više o radionici pročitajte ovdje i pridružite nam se 21.11. u  subotu u 17:30 do 20:30 sati po posebnoj cijeni za Božić.

 

12212534_10207802188272019_1636987295_nZDRAVI BOŽIĆ NA STOLU by Mihaela Devescovi

Ako ste od onih koji vole slatko, pa se najedu slatkiša a onda ih grize savjest – ova radionica će vam pružiti odgovore kako da napravite i kako da uživate u slatkom, i da budete ponosni na sebe! Oslobodite se krivice jer nešto volite jesti, te jedite to sa apetitom, da vam bude na zdravlje i radost!

Na radionici ćete naučiti kako jednostavno i brzo pripremiti ukusne kuglice, rafaelo kuglice, kekse, vanili kiflice, makarone, praline i novogodišnju tortu koristeći prirodne sirove eko sastojke. Kako? Saznajte ovdje

 

christamsBOŽIĆ BEZ STRESA by Kristina Zvonar Brkić

Pridružite nam na radionici iz ciklusa radionica ORGANIZIRANA I SRETNA –  male  škole organiziranja koju su za vas osmislili Organizacijski institut i Angels  Body and  Emotions Studio.

Kratki ali slatki susret u Angels Studiu u Zagrebu pod imenom Božić bez stresa, koji će vam pomoći da bolje organizirate različite dijelove svog doma i života. Ovog puta osvrnut ćemo se na pripreme za Božić i time omogućiti uživanje u   ovom prekrasnom blagdanu uz sve pripreme obavljene na vrijeme i bez stresa.

 

1908346_621467601282903_4464002786893772831_n

 AROMATERPIJA ZA POČETNIKE by Anamarija Pažin Morović

Radionica by Anamarija – aromaterapija za početnike, osmišljena je kako bi na zabavan način  omogućila svim polaznicama više informacija i saznanja o prednostima aromaterapije,  ljekovitosti i bogatstva mirisa lošinjskog bilja te blagotvornom učinku na ljepotu i zdravlje.

Radionica je besplatna, osim 50 kuna donacije koja će se iskoristiti za materijale od kojih ćete  kući ponijeti svoj vlastiti i autentični serum protiv bora! Više o radionici ovdje

 

Prijave za sve radionice su obavezne na mail: maja.z@angels.com.hr

Angels Studio malena je oaza ženstvenosti i pozitivne vibre usred zagrebačke poslovne zone.

Naše je uvjerenje da žena mora imati mjesto i vrijeme da bude samo žena – opuštena, slobodna i prisutna u sadašnjem trenutku, a naša filozofija da vježbanje mora biti ugodno, zabavno i ispunjavajuće!