logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
 

Raspored radionica

Home / Raspored radionica

Uvodno predavanje u All Level Healing tehnike

Termin: 16.04. petak u 21 sat
Trajanje: 90 minuta
Cijena: donacija po želji

Predavači: Tea Palijan – Srnić & Simona Muškinja, treneri, predavači i učitelji All Level Healing tehnike™️

All level healing je brza, cjelovita, jednostavna i lako primjenjiva tehnika intuitivnog razvoja te kontrole stresa koja se sastoji od 7 osnovnih i 6 specijalističkih seminara.

Možete je prakticirati na sebi i drugima, a kompatibilna je sa svim postojećim konvencionalnim i nekonvencionalnim tehnikama te prihvaća svakog pojedinca neovisno o etničkim, religijskim, političkim, spolnim i socijalnim obilježjima.

ChairDance

Termin: 24.04. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (Angelsice 150kuna)
Za koga: prilagođeno svima neovisno o prethodnom plesnom iskustvu

Radionica je namijenjena svim ženama starijim od 18 godina i u njoj će svoje mjesto naći baš svaka od nas. Opuštena atmosfera, prigušeno svijetlo i ples bez ogledala. Upravo takav pristup omogućiti će vam da se prepustite pokretu i pronađete vlastiti plesni izričaj.

Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi. Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima, muzika glasna i motivirajuća, a zabava garantirana.

Sastoji se od zagrijavanja, učenja pokreta, svladavanja koreografije, meditativnog plesanja, te istezanja i opuštanja na kraju.

Gong meditacija

Termin: 28.04. srijeda u 21 sat
Trajanje:  90 minuta
Cijena: 150 kuna

Sveti zvuk gonga povesti će nas na meditativno putovanje u ležećem položaju u trajanju od oko 60 minuta. Zvuk i vibracije gonga djeluju na naše tijelo na staničnoj razini. Zvučna vibracija gonga dovodi do protoka energije, otpuštanja blokada i dubokog opuštanja. Osjećamo se kao da smo na masaži vibracijama zvuka bez dodira.
Svaki sudionik kreira svoju osobnu namjeru i uz čaroban zvuk ovog moćnog instrumenta prepušta se dubokom opuštanju i meditativnom putovanju.
Voditeljica Mirna zadnjih 10 godina intenzivno istražuje svoj unutarnji svijet i bavi se osobnim te organizacijskim razvojem. Njezina misija je služiti drugima da otkriju svoje najveće potencijale i transformiraju svijest kroz brojne alate poput coachinga, gonga i raznih metoda transformacije svijesti energijom. Mirna kontinuirano širi svoja znanja, svoje duhovne i mistične horizonte te istražuje dublji smisao kreacije Života.

„Zvuk Gonga je zvuk Svemira.“
Yogi Bhajan

New Moon

Termin: 12.05. srijeda u 20:30 sati
Trajanje: 90 minuta
Cijena: donacija po želji (preporučena 30 – 50 kuna)