logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
 

Raspored radionica

Home / Raspored radionica

ChairDance

Termin: 21.03. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (150 kuna za Angelsice)
Za koga: Za sve žene neovisno o plesnom iskustvu.

Radionica s fokusom na plesno izvođenje elemenata na stolici koja uključuje tijelo i emotivni doživljaj. Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi. Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima, muzika glasna i motivirajuća, a zabava garantirana. 

Emotions

Boda & Emotions

Termin: 14.03. subota u 11 sati
Trajanje: 4 sata
Cijena: 300 kuna

Body & Emotions radionica način je kojim se žena spaja s različitim dimenzijama sebe i svojih emocija. Slobodnim pokretom uz vodstvo instruktorice i točno određenom glazbom, tijelom i emocijama prolazimo kroz 12 Emocionalnih ikona. Emocionalne ikone su svojevrsni arehetipovi koji čine ženinu osobnost i duh, a od kojih su nam neki dominantniji, a neki čak i potisnuti u svakodnevnom životu. Kad pokretom i plesom zaronimo u sve emocije, od tuge i ljutnje, preko zatvorenosti, senzualnosti, nježnosti, seksipila, pa do slobode, radosti, lakoće i slobodne ženstvenosti, osjećamo se autentično, manje zgrčeno i slobodno da izražavamo sebe. Ples je predivna metoda rada na sebi i pomaže da uživamo u tom procesu jer, osim što je duboki rad na sebi, radionica je zabavna i prolazak kroz ikone događa se spontano i s lakoćom.

Hammock Dance Flow

Termin: 28.03. subota u 16:30 sati
Trajanje: 2,5 sata
Cijena: 250 kuna (200 kuna za Angelsice)
Za koga: početnici bez prethodnog iskustva

Radionica se sastoji od četiri dijela:
1. zagrijavanja i vježbi snage
2. izvođenja elemenata na hammocku (ljuljački)
3. mini koreografije
4. istezanja

Radionica je zamišljena kao uvod u zračni ples te je namijenjena početnicima bez prethodnog iskustva. Kroz seriju početnih elemenata polaznice će se upoznati s rekvizitom, isprobati figure na hammocku te ih na kraju povezati u plesnu točku. Preporučuje se na radionici nositi usku odjeću pokrivenoga trbuha i leđa te s dugim nogavicama. Trenira se bos ili u čarapama.

Gong meditacija – Buđenje proljeća

Termin: 22.03. u 19 sati
Trajanje: 90min.
Cijena: 130 kuna

Zvučna kupka je ritual u kojemu će nas kupati iscjeljujući zvuci gonga, obasjane u svjetlosti svijeća, kupat ćemo se u meditaciji, iscjeljujućim zvukovima planetarnih gongova tibetanskih zdjela, šamanskih bubnjeva.

Osjetite snagu i moć vibracija planetarnih gongova u ovoj energetski snažnoj ceremoniji. Nakon što UM dovedemo u duboko meditativno stanje duboke relaksacije, različite senzacije u našem tijelu proizvode vibracije, često i emotivne reakcije. Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.U svakom slučaju, iskustvo nakon čega ćete se osjećati čistije, odmornije i lakše. Sudionici svjedoče o najrazličitijim iskustvima i senzacijama u toku seanse (toplotu, hladnoću, fizičku bol, različita emocionalna stanja, vizualizacije, itd.), ali na kraju svatko osjeća rasterećenje, relaksaciju, lakoću u tijelu i mir, te jasnoću u umu, kao emocionalnu stabilnost i svježinu i povišen nivo energije.

Kako to postižemo?

Različite frekvencije, koje proizvode instrumenti tijekom zvučne meditacije, dokazano utječu na moždane valove. Beta valovi (koji se javljaju u budnom stanju) mijenja u alfa stanja (koji se javljaju kad smo opušteni),kao i teta stanja (koji se javljaju u dubokoj meditaciji, odnosno stanje tzv. budnog sanjanja) ili čak delta stanja (kada je moguće i iscjeljenje). Dobro je poznato da je većina bolesti povezana sa stresom. Zato tretmani relaksacije i otpuštanja stresa mogu biti vrlo djelotvorni način preventive ili tretiranja bolesti. Terapije zvukom ne samo da pomažu kod fizičkih oboljenja već također balansiraju emocije i utišavaju preopterećen um. Efekti su osjećaj mira i relaksacije koji često traju i nekoliko dana nakon samog tretmana.