logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
 

Raspored radionica

Home / Raspored radionica

ChairDance

Termin: 25.01. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (150 kuna za Angelsice)
Za koga: Za sve žene neovisno o plesnom iskustvu.

Radionica s fokusom na plesno izvođenje elemenata na stolici koja uključuje tijelo i emotivni doživljaj. Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi. Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima, muzika glasna i motivirajuća, a zabava garantirana. 

Savršena prehrana by Maja Jakovinac Fitka

Termin: 8.02. subota u 17 sati
Trajanje: 90min.
Cijena: 70 kuna

Danas se jako puno piše i priča o prehrani. U jednom trenutku u modi je avokado, u drugom kokosovo ulje. U jednom trebam izbaciti tjesteninu, a već u drugom meso.
No sve je to daleko od istine jer istina o prehrani različita je za svaku od nas. I svaka ima svoj cilj koji želi postići, a ultimativni cilj je – zdravlje, dobar osjećaj i izgled kojim ćeš biti zadovoljna!

Koji je tvoj cilj?
– povećati mišićnu masu?
– smršaviti?
– udebljati se?
– pronaći prehrambeni plan koji je lako slijediti?

Bez obzira na cilj, na radionici ćeš saznati kako sama možeš kreirati savršenu prehranu za sebe.

Naučit ćeš:
Kako prepoznati koje namirnice ne odgovaraju tvom tijelu
Kako prepoznati KOJU hranu tvoje tijelo ZAISTA traži
Kako prepoznati KADA tijelo traži neku namirnicu i zašto traži baš nju
Osvijestiti zablude i lažne trendove u prehrani
Koje su ključne namirnice za TVOJE tijelo i ključni RASPORED u tvojoj prehrani osobno

Radionica je dio projekta “Savršena prehrana”  na koji ćeš samim dolaskom na predavanje osvojiti 40% popusta.

Tijelo i emocije

Termin: subota 14.03. u 11 sati
Trajanje: 3 sata
Cijena: 300 kuna
Za koga: Za sve punoljetne žene koje još ne plešu ili ih ne zanima šipka ili plešu tek kratko s nama. Nije bitno nikakvo plesno niti vježbačko iskustvo, samo otvoren um i srce za nove i drugačije stvari. Gotovo svaka žena pri polaganom, kružnom pokretanju tijela u početku osjeti zakočenost i/ili sram, ali to nestaje vrlo, vrlo brzo.  

Radionica Tijelo i emocije način je kojim se žena spaja s različitim dimenzijama sebe i svojih emocija. Slobodnim pokretom uz vodstvo instruktorice i točno određenom glazbom, tijelom i emocijama prolazimo kroz 12 Emocionalnih ikona. Emocionalne ikone su svojevrsni arehetipovi koji čine ženinu osobnost i duh, a od kojih su nam neki dominantniji, a neki čak i potisnuti u svakodnevnom životu.

Kad pokretom i plesom zaronimo u sve emocije, od tuge i ljutnje, preko zatvorenosti, senzualnosti, nježnosti, seksipila, pa do slobode, radosti, lakoće i slobodne ženstvenosti, osjećamo se autentično, manje zgrčeno i slobodno da izražavamo sebe. Ples je predivna metoda rada na sebi i pomaže da uživamo u tom procesu jer, osim što je duboki rad na sebi, radionica je zabavna i prolazak kroz ikone događa se spontano i s lakoćom.

Gong meditacija – Buđenje proljeća

Termin: 22.03. u 19 sati
Trajanje: 90min.
Cijena: 130 kuna

Zvučna kupka je ritual u kojemu će nas kupati iscjeljujući zvuci gonga, obasjane u svjetlosti svijeća, kupat ćemo se u meditaciji, iscjeljujućim zvukovima planetarnih gongova tibetanskih zdjela, šamanskih bubnjeva.

Osjetite snagu i moć vibracija planetarnih gongova u ovoj energetski snažnoj ceremoniji. Nakon što UM dovedemo u duboko meditativno stanje duboke relaksacije, različite senzacije u našem tijelu proizvode vibracije, često i emotivne reakcije. Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.U svakom slučaju, iskustvo nakon čega ćete se osjećati čistije, odmornije i lakše. Sudionici svjedoče o najrazličitijim iskustvima i senzacijama u toku seanse (toplotu, hladnoću, fizičku bol, različita emocionalna stanja, vizualizacije, itd.), ali na kraju svatko osjeća rasterećenje, relaksaciju, lakoću u tijelu i mir, te jasnoću u umu, kao emocionalnu stabilnost i svježinu i povišen nivo energije.

Kako to postižemo?

Različite frekvencije, koje proizvode instrumenti tijekom zvučne meditacije, dokazano utječu na moždane valove. Beta valovi (koji se javljaju u budnom stanju) mijenja u alfa stanja (koji se javljaju kad smo opušteni),kao i teta stanja (koji se javljaju u dubokoj meditaciji, odnosno stanje tzv. budnog sanjanja) ili čak delta stanja (kada je moguće i iscjeljenje). Dobro je poznato da je većina bolesti povezana sa stresom. Zato tretmani relaksacije i otpuštanja stresa mogu biti vrlo djelotvorni način preventive ili tretiranja bolesti. Terapije zvukom ne samo da pomažu kod fizičkih oboljenja već također balansiraju emocije i utišavaju preopterećen um. Efekti su osjećaj mira i relaksacije koji često traju i nekoliko dana nakon samog tretmana.