logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Raspored radionica

Home / Raspored radionica

Pole Transitions Dance

Termin: 4.06. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (150 kuna za Angelsice)

Za koga: namijenjeno svim Angels levelima 8+ kao i svim ženama koje prakticiraju ples na šipci dulje od 6 mjeseci odnosno imaju znanje osnovnih elemenata i inverta

Kako sve možeš s poda na šipku i sa šipke na pod?

Radionica koja će transformirati tvoj odnos sa šipkom i naučiti te kako da izađeš iz svojeg rutinskog kretanja oko šipke. Sloboda je ono najbitnije u Angels treninzima, ali ponekad naše tijelo uđe u pokret koji mu je poznat i tamo ostaje. Upravo kako bi ti otvorila vidike i tvoje tijelo naučila nekim novim kretnjama, ova radionica omogućit će ti da isprobaš različite načine kako s poda doći na šipku i kako se iz osnovnih elemenata spustiti nazad na pod.

Što te očekuje?

  • uvodno zagrijavanje sa i bez šipke
  • zabavni plesni trening na šipci kroz lakoću pokreta
  • minimalno 5 različitih načina kako možeš s poda doći na šipku
  • minimalno 5 različitih načina kako se spustiti iz basic elemenata
  • mini koreografije koje spajaju već naučene elemente s novim tranzicijama
  • istezanje, opuštanje i meditacija

ChairDance

Termin: 11.06. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (150 kuna za Angelsice)
Za koga: prilagođeno svima neovisno o prethodnom plesnom iskustvu

Radionica je namijenjena svim ženama starijim od 18 godina i u njoj će svoje mjesto naći baš svaka od nas. Opuštena atmosfera, prigušeno svijetlo i ples bez ogledala. Upravo takav pristup omogućiti će vam da se prepustite pokretu i pronađete vlastiti plesni izričaj.

Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi. Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima, muzika glasna i motivirajuća, a zabava garantirana.

Sastoji se od zagrijavanja, učenja pokreta, svladavanja koreografije, meditativnog plesanja, te istezanja i opuštanja na kraju.