logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
 

Raspored radionica

Home / Raspored radionica

ChairDance

Termin: 7.12. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (150 kuna za Angelsice)
Za koga: Za sve žene neovisno o plesnom iskustvu.

Radionica s fokusom na plesno izvođenje elemenata na stolici koja uključuje tijelo i emotivni doživljaj. Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi. Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima, muzika glasna i motivirajuća, a zabava garantirana. 

Ljubav i odnosi u 2020. – Što kažu zvijezde?

Termin: 13.12. petak u 20:30 sati
Trajanje: 90 min.
Cijena: 70 kuna
Što te očekuje: predavanje, meditacija, topli čaj (ili vino), grickalice – i savršena alternativa petku provedenom pred tv-om ili u kafiću!

 

Na korak smo do nove godine koja će po planetarnim utjecajima biti vrlo intenzivna.

Riječ je o godini kraja i novih životnih početaka. Zato je potrebno osvrnuti se prema sebi i pogledati kvalitetu svojih poslovnih, ljubavnih, prijateljskih odnosa te vidjeti što vas podržava, a što vam otežava život.

Na ovom predavanju moći ćete detaljnije čuti što nas čeka u narednoj godini, posebice na polju ljubavi i partnerskih odnosa.

Koja su važna razdoblja u godini i po čemu su ona posebna?

Kada je dobro vrijeme za nove ljubavne početke, a kada je dobro biti strpljiv i suzdržati se od aktivnosti?

Koji će znakovi imati više sreće u ljubavi, a koji su oni koji će se naći na prekretnici?
Predavačica je Julijana Oremović, naša Angelsica i astrologinja s tridesetogodišnjim iskustvom.

Meditaciju za kraj ove i početak Nove Godine vodit će Ivka.

Tijelo i emocije

Termin: 30.11. subota u 11 sati
Trajanje: 3 sata
Cijena: 300 kuna
Za koga: Za sve punoljetne žene koje još ne plešu ili ih ne zanima šipka ili plešu tek kratko s nama. Nije bitno nikakvo plesno niti vježbačko iskustvo, samo otvoren um i srce za nove i drugačije stvari. Gotovo svaka žena pri polaganom, kružnom pokretanju tijela u početku osjeti zakočenost i/ili sram, ali to nestaje vrlo, vrlo brzo.  

Radionica Tijelo i emocije način je kojim se žena spaja s različitim dimenzijama sebe i svojih emocija. Slobodnim pokretom uz vodstvo instruktorice i točno određenom glazbom, tijelom i emocijama prolazimo kroz 12 Emocionalnih ikona. Emocionalne ikone su svojevrsni arehetipovi koji čine ženinu osobnost i duh, a od kojih su nam neki dominantniji, a neki čak i potisnuti u svakodnevnom životu.

Kad pokretom i plesom zaronimo u sve emocije, od tuge i ljutnje, preko zatvorenosti, senzualnosti, nježnosti, seksipila, pa do slobode, radosti, lakoće i slobodne ženstvenosti, osjećamo se autentično, manje zgrčeno i slobodno da izražavamo sebe. Ples je predivna metoda rada na sebi i pomaže da uživamo u tom procesu jer, osim što je duboki rad na sebi, radionica je zabavna i prolazak kroz ikone događa se spontano i s lakoćom.