logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Raspored radionica

Home / Raspored radionica

SoftChairDance – Layers of sexy

Termin: 21.05. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (150 kuna za Angelsice)

Za koga: prilagođeno svima neovisno o prethodnom plesnom iskustvu

Ona koja uvijek u dvorani gleda iz kuta i ona koja je u početku dizala najviše srama u tebi – kraljica slobodnog plesa – fotelja! Bez obzira smatraš li ju najvećim izazovom, ne znaš što bi s njom u plesu ili ti je omiljeni rekvizit, ova radionica je za tebe. Prva u nizu – Layers of sexy pokazat će ti što (još) možeš s foteljom i kako ona može bit put u razotkrivanje svih nijansi seksipila.

Što te očekuje:

  • Meditativno i plesno zagrijavanje
  • Učenje elemenata na fotelji i otvaranje vidika za istraživanje fotelje
  • Istraživanje emocije od senzualnosti do moći seksipila
  • Ples, ples i još malo plesa
  • Integracija i meditacija

Probudi se potpuno i potakni kreativnost i životnu vatru kroz poticanje vlastite seksualnosti!

ChairDance

Termin: 11.06. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (150 kuna za Angelsice)
Za koga: prilagođeno svima neovisno o prethodnom plesnom iskustvu

Radionica je namijenjena svim ženama starijim od 18 godina i u njoj će svoje mjesto naći baš svaka od nas. Opuštena atmosfera, prigušeno svijetlo i ples bez ogledala. Upravo takav pristup omogućiti će vam da se prepustite pokretu i pronađete vlastiti plesni izričaj.

Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi. Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima, muzika glasna i motivirajuća, a zabava garantirana.

Sastoji se od zagrijavanja, učenja pokreta, svladavanja koreografije, meditativnog plesanja, te istezanja i opuštanja na kraju.