logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
 

Raspored radionica

Home / Raspored radionica

FloorDance – Wild and Sexy

Termin: 14.11. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (za Angelsice 150 kuna)

FloorDance je radionica koja se razvila iz pole dance pokreta koji se izvode na podu, u kombinaciji s protočnim yoga pozicijama i plesnim pokretima fokusiranim na pod poput onih koji se koriste u slobodnom plesu. Protočnost, sloboda i osjećaj vlastitog tijela glavni je motiv ovih classova.
Ova radionica će te, osim toga, usmjeriti na osjećaj divljine ženskog bića koji postoji u svakoj ženi. Muzika, energija i pokreti koje ćeš naučiti, spojit će se u koreografiju koja oslobađa slobodu, seksualnost i besramno uživanje u pokretima kojih se inače možda i sramiš.

Radionica je namijenjena svim ženama koje vole plesati i istraživati slobodu svog tijela, a osobito onima koje se bave plesom oko šipke ili drugim plesnim tehnikama s naglašenom ženskom energijom. Uključuje koreografiju kroz koju se uče plesni elementi na podu, spojeni u protočno prepuštanje muzici i osjećaju.

Hammock Dance Flow

Termin: 28.11. subota u 19:30 sati
Trajanje:  2,5 sata
Cijena: 250 kuna (200 kuna za Angelsice)
Za koga: početnici bez prethodnog iskustva

Radionica se sastoji od četiri dijela:
1. zagrijavanja i vježbi snage
2. izvođenja elemenata na hammocku (ljuljački)
3. mini-koreografije
4. istezanja

Radionica je zamišljena kao uvod u zračni ples te je namijenjena početnicima bez prethodnog iskustva. Kroz seriju početnih elemenata polaznice će se upoznati s rekvizitom, isprobati figure na hammocku te ih na kraju povezati u plesnu točku. Preporučuje se na radionici nositi usku odjeću pokrivenoga trbuha i leđa te s dugim nogavicama. Trenira se bos ili u čarapama.

ChairDance Santa Baby

Termin: 12.12. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (Angelsice 150kuna)
Za koga: prilagođeno svima neovisno o prethodnom plesnom iskustvu

Zvončići… zvončići… Božićna glazba čuje se posvuda, lampice se pale, darovi nose. Vrijeme kada sumiramo sve ono što je godina na izmaku donijela i stvaramo neke nove želje.
Bez sumnje, 2020. je bila posebna. I definitivno ćemo ju pamtiti po nepredvidljivosti, neizvjesnosti, brizi pa i strahu. Ali, možemo li je učiniti ljepšom? Nezaboravnom na jedan zabavniji i opušteniji način?

Možemo – na tebi je samo da poželiš!

Kad smo već kod želja, jesi li ikada poželjela probati ChairDance? Ili možda ChairDance u Santa Baby izdanju? Angels ti nudi priliku da ispuniš svoju želju i prije nove godine. Pripremi svoj Santa Baby outfit i isprobaj rasplesano i slobodno xmas izdanje plesa na stolici! Namijenjeno svim ženama bez obzira na godine i plesno iskustvo. Sve što trebaš je poslušati onaj mali glasić koji kaže: „Hajde, zabavi se! Učini nešto baš za sebe!“

New Moon

Kako bismo iskočile iz rutine novih početaka koji startaju prvim danom godine, odlučile smo naš početak obilježiti mladim mjesecom u siječnju te time udvostručiti moć manifestiranja.
Mlad mjesec u siječnju nam je u jarcu – znaku koji je orjentiran na cilj kao ni jedan drugi znak. Postavlja ih na duge staze i moto mu je “polako, ali sigurno”. Iako realističan, zadaje si velike ciljeve i to je ono čime ćemo se i mi voditi na ovoj radionici.

Iskoristiti ćemo početak godine, energiju mladog mjeseca i odlučnost i ustrajnost jarca kako bismo manifestirale one najveće želje našeg srca!
Da bismo krenule u realizaciju snova pažnju ćemo posvetiti trećoj čakri, našem solarnom pleksusu. Kada je balansirana, u nama budi snažnu volju, odlučnost i samopouzdanje, pa ćemo kroz jednostavne vježbe i meditaciju fokus usmjeriti na njeno otvaranje.

Što je to što silno želiš u svom životu?

Na ovoj ćemo radionici postaviti jasnu namjeru te uz pomoć mladog mjeseca i uz pisanje konkretnih ciljeva, krenuti prema magičnom ostvarenju naših želja!

Termin: 13.01. srijeda 20:30 sati
Trajanje: 90 minuta
Cijena: donacija po želji (preporučena 30 – 50 kuna)