logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Raspored radionica

Home / Raspored radionica

FloorDance

Termin: 25.09. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (150 kuna za Angelsice)

FloorDance je radionica koja se razvila iz pole dance pokreta koji se izvode na podu, u kombinaciji s protočnim yoga pozicijama i plesnim pokretima fokusiranim na pod poput onih koji se koriste u slobodnom plesu. Protočnost, sloboda i osjećaj vlastitog tijela glavni je motiv ovih classova.
Radionica je namijenjena svim ženama koje vole plesati i istraživati slobodu svog tijela, a osobito onima koje se bave plesom oko šipke ili drugim plesnim tehnikama s naglašenom ženskom energijom. Uključuje koreografiju kroz koju se uče plesni elementi na podu, spojeni u protočno prepuštanje muzici i osjećaju.

Miris emocije

Termin: 1.10. petak u 18 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 120 kuna

Kako miriše emocija? Kako miris može potaknuti osjećaj? Koji je “baš moj” miris? Prijavi se na radionicu o eteričnim uljima i njihovom djelovanju na naš unutarnji svijet. Uz druženje, ženski smijeh i dobar osjećaj, dugogodišnja vrhunska aromaterapeutkinja i čarobnica divne energije Anamarija Pažin Morović će te uvesti u čaroliju mirisa i naučiti te kako da uljima djeluješ na svoje emocije, kako da potakneš nešto u sebi.
Očekuje te puno novih znanja, meditacija i intuitivni odabir tvog osobnog mirisa.

Boginja u tebi

Termin: 6.10. srijeda u 21 sat
Trajanje:  1 sat
Cijena: 50 kuna

Mladi mjesec nam je u vagi, a žene u ovom znaku krasi karizmatičnost, gracioznost, šarm i neodoljiva ljepota. Mi u Angelsu vjerujemo da svaka žena u sebi krije boginju, samo je potrebno probuditi je. Kako to činimo? Unutar ženskog kruga postavljamo jasnu namjeru i prepuštamo je mladom mjesecu, idealnom za nove želje. Uz to, uživamo u meditaciji, plesnom protezanju tijela, pisanju, osvještavanju daha… a ovog puta ćemo i bojati 🙂
Nikakvo predznanje nije potrebno, samo otvoreno srce.
Dozvoljavaš li boginji u sebi da izađe? Čekamo te 🙂

ChairDance

Termin: 23.10. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (150 kuna za Angelsice)
Za koga: prilagođeno svima neovisno o prethodnom plesnom iskustvu

Radionica je namijenjena svim ženama starijim od 18 godina i u njoj će svoje mjesto naći baš svaka od nas. Opuštena atmosfera, prigušeno svijetlo i ples bez ogledala. Upravo takav pristup omogućiti će vam da se prepustite pokretu i pronađete vlastiti plesni izričaj.

Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi. Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima, muzika glasna i motivirajuća, a zabava garantirana.

Sastoji se od zagrijavanja, učenja pokreta, svladavanja koreografije, meditativnog plesanja, te istezanja i opuštanja na kraju.