logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
 

Raspored radionica

Home / Raspored radionica

FloorDance Easy Sexy

Termin: 26.09. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (za Angelsice 150 kuna)

FloorDance je radionica koja će vam pomoći da istražite mogućnosti svog tijela i pokreta na podu. Uz koreografiju i i bezbroj mogućnosti koje se otvaraju kad se plesom prelijevaš po podu, puštaš muziku da te vodi, naučit ćeš plesne elemente koji ne trebaju rekvizite, osnažiti osjećaj seksipila i seksualnosti i pronaći vlastiti slobodni plesni izričaj.

Radionica je namijenjena svim ženama koje vole plesati i istraživati slobodu svog tijela, a osobito onima koje se bave plesom oko šipke ili drugim plesnim tehnikama s naglašenom ženskom energijom. Uključuje koreografiju kroz koju se uče plesni elementi na podu, spojeni u protočno prepuštanje muzici i osjećaju.

Meditacija i ritual punog mjeseca

Termin: 02.10. petak u 20:30 sati
Trajanje: 90 minuta
Cijena: donacija po želji (preporučena 30 – 50 kuna)

Jedan dio ženske energije je onaj koji je pomalo magičan, mističan i tajanstven. Osim toga, ženska je energija ciklična i često se povezuje s energijom i mijenama mjeseca. Kad je mjesec pun, on (odnosno ona, la luna J) ravjetljuje sve ono što smo skrivale i baca svoje svijetlo na naše sjene. Baš zato, vrijeme punog mjeseca sjajno je za otpuštanje suvišnog, za opraštanje sebi i drugima i zahvalnost za sve ono divno u našem životu.

Saznaj koje je značenje punog mjeseca u listopadu 2020., razgibaj se nježnom plesnom meditacijom i uživaj u ritualu prilagođenom baš ovoj fazi lunarnog ciklusa. Sve to uz čaj, vino, grickalice i predivnu žensku atmosferu!

Vjerovala u utjecaj mjeseca na nas ili ne, praćanje mjesečevih ciklusa je zabavno i podsjeća nas na cikličku prirodu života. Na vrijeme kad se radi i odmara, kad se teži nečemu i prepušta, podsjeća nas da smo puno više od likova koji samo žive i umiru. Podsjeća nas na magiju „običnih stvari“!

Hammock Dance Flow

Termin: 3.10. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2,5 sata
Cijena: 250 kuna (za Angelsice 200 kuna)
Za koga: početnici bez prethodnog iskustva

Radionica se sastoji od četiri dijela:
1. zagrijavanja i vježbi snage
2. izvođenja elemenata na hammocku (ljuljački)
3. mini-koreografije
4. istezanja

Radionica je zamišljena kao uvod u zračni ples te je namijenjena početnicima bez prethodnog iskustva. Kroz seriju početnih elemenata polaznice će se upoznati s rekvizitom, isprobati figure na hammocku te ih na kraju povezati u plesnu točku. Preporučuje se na radionici nositi usku odjeću pokrivenoga trbuha i leđa te s dugim nogavicama. Trenira se bos ili u čarapama.

O trenerici
Ana Perišić izvođačica je i trenerica u udruzi Traumatic Arts. U sedam godina djelovanja unutar udruge sudjelovala je kao izvođač na raznovrsnim događanjima u Hrvatskoj i susjednim zemljama, a rekviziti s kojima voli nastupati su ring, svila, mjesec, hammock i mreža. Osim toga bavi se akro jogom, jogom i vertikalnim plesom, a u udruzi vodi aerial mix satove za odrasle, u kojima je fokus najviše na fluidnosti i mekoći pokreta u zraku. Velika je ljubiteljica plesa i glazbe, a zračni ples joj je velika ljubav i inspiracija i stalan izvor novih kreativnih ideja.

O udruzi
Traumatic Arts je udruga iz Zagreba koja se bavi promocijom i edukacijom cirkuskih vještina, te izvedbom akrobatsko-plesnih performansa. Udruga djeluje od 2012. godine te trenutno okuplja dvadesetak performera i stotinjak redovnih članova. Najzastupljenije vještine koje promičemo su  ples na tkanini (svili), zračnom kolutu (ringu), mjesecu, mreži, hammocku, akrobalans, ples s hula hoopom te žongliranje poiem i brojnim vatrenim rekvizitima te odnedavno i vertikalni ples. U osam godina postojanja Udruga je ostvarila niz suradnji i samostalnih projekata, radionica i predstava, a članovi Udruge sudjelovali su kao izvođači na brojnim događanjima.

ChairDance

Termin: 17.10. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (150 kuna za Angelsice)
Za koga: Za sve žene neovisno o plesnom iskustvu.

Radionica s fokusom na plesno izvođenje elemenata na stolici koja uključuje tijelo i emotivni doživljaj. Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi. Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima, muzika glasna i motivirajuća, a zabava garantirana.