logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
 

Raspored radionica

Home / Raspored radionica

Moje tijelo – moj hram

Termin: 9.06. srijeda u 20:30 sati online preko Zoom-a
Trajanje: 60-90 minuta
Cijena: 50 kuna

Kad staneš ispred ogledala, što je prvo što vidiš? Nasmiješiš li se i nastaviš dalje ili u mislima sastavljaš popis svih stvari koje bi promijenila?
Što ti govori onaj glas u tebi? Nisam dovoljno dobra, toliko je toga na meni za popraviti? Ili veselo šapuče – divna si baš takva kakva jesi?
Predivna ženo, znamo da na tebi postoji nešto što želiš promijeniti i da taj odraz u ogledalu ponekad boli, ali isto tako želimo da znaš da prihvaćanjem i blagošću prema sebi tu sliku možeš promijeniti. Ona nije realna, to je priča koju si sama sebi toliko puta ponovila da je postala stvarna. Taj odraz nije samo odraz u ogledalu, on je odraz svih tvojih iskustava, proživljenih patnji, krivo upućenih riječi.
I sve ono što ne voliš na svom tijelu želimo da prihvatiš i time promijeniš tu sliku koja ti više ne služi. I želimo da to učiniš zajedno s nama. Da spajanjem našim energija osjetiš blagost, nježnost i toplu potporu, koja će zagrliti svaki tvoj nevoljeni dio i napuniti ga ljubavlju koja čisti i liječi. Učinit ćemo to kroz opuštanje i meditaciju, kroz jednostavan plesni pokret i ritual, uz veliku pomoć magične energije mladog mjeseca. On je ovdje da nam pomogne da ostvarimo svoje želje. Neka tvoja bude da osvijestiš da je tvoje tijelo tvoj hram. Naša će biti da nam se pridružiš.

ChairDance

Termin: uskoro
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (150 kuna za Angelsice)
Za koga: prilagođeno svima neovisno o prethodnom plesnom iskustvu

Radionica je namijenjena svim ženama starijim od 18 godina i u njoj će svoje mjesto naći baš svaka od nas. Opuštena atmosfera, prigušeno svijetlo i ples bez ogledala. Upravo takav pristup omogućiti će vam da se prepustite pokretu i pronađete vlastiti plesni izričaj.

Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi. Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima, muzika glasna i motivirajuća, a zabava garantirana.

Sastoji se od zagrijavanja, učenja pokreta, svladavanja koreografije, meditativnog plesanja, te istezanja i opuštanja na kraju.