Margareta i Lucija novi su anđeli među brojnim polaznicama plesa oko šipke Angels. Evo što su naše dobitnice napisale na nagradno pitanje što znači biti žena za nagradnu igru na Sensa portalu.

1. Biti žena znači biti nježna i snažna istovremeno, luckasta i mudra, puna emocija i razumijevanja poput majke, a opet putena poput ljubavnice… Za mene je biti žena posebna povlastica koju sam rođenjem dobila za život na ovome svijetu.

Moja ženska intuicija nikad me nije prevarila, oštar um i britak jezik uvijek me izvuku iz nenadanih situacija, ležernost i smisao za humor mojih prijateljica čine teške trenutke lakšima, a mudrost moje majke i bake vodi me kroz život kao krijesnica u tami. Biti žena ponekad je povlastica, a ponekad teret, no to je teret koji samo žena može nositi, teret na kojem piše mudrost, poštovanje, ustrajnost, svestranost, borbenost.

Margareta Brebrić, Zagreb

 

2. Za mene biti žena znači biti senzualna, nježna, topla, dostojanstvena, brižna, vesela i hrabra. Biti žena ne znači samo steći taj atribut rođenjem, to je stil življenja, nešto što se uči i usvaja cijeloga života. Biti žena je nešto posebno, nešto što se ne može objasniti, već se može samo prepoznati.

Lucija Kundid, Zagreb

 

Čestitamo dobitnicama i jedva čekamo da zaplešu s nama!!!