Novi twerk program pod vodstvom vrhunske plesačice.

U Angels studiju od sada možete uživati u iznimno popularnom načinu vježbanja koji je zaljuljao guze diljem svijeta. No, ovaj trening je puno više od toga, pogotovo kada ga vodi vrhunska plesačica Miss Po.

Polina Golubeva (Miss Po) kao trener, koreograf i univerzalni plesač, bavi se različitim stilovima plesa kao što su Show i Mtv dance, Pole dance, Latino dance. Ima višegodišnje iskustvo u javnim i televizijskim plesnim nastupima. Rođena u Rusiji gdje je završila moskovski pravni fakultet “Universitet Rossijskoj Akademiji Obrazovanija”. U Zagrebu je završila Fitnes učilište (za zvanje instruktora grupnog fitnesa uz glazbu). Od 2002. godine zastupa Hrvatski Sportski Plesni Savez te dugi niz godina predstavlja Hrvatsku na međunarodnim natjecanjima latino-američkih plesova. Od 2014. promovira u Hrvatskoj novi plesni pravac – Twerk.

Proizašao iz grupe Dancehall plesova, twerk se komercijalizirao početkom ovog tisućljeća u Americi te se može vidjeti u raznim video spotovima od Beyonce, Nicki Minaj, Jennifer Lopez, Rihanne, Shakire itd.  Sve je više prisutan u fitnes centrima diljem svijeta jer je odličan plesni trening na kojem se najviše učvršćuju mišići nogu, stražnjice i trbuha. Pleše se na Trap, Swag, RnB glazbu. Korijeni plesa potiču iz Afrike, od narodnog plesa koji se zove Mapouka.

Trening je stvoren za žene svih dobnih skupina, bez obzira na predispozicije i plesno iskustvo. Na svakom treningu uče se osnovni plesni pokreti i koreografija, a s boljim tonusom mišića, razgibanošću i poboljšanom kondicijom raste i samopouzdanje te žene istinski uživaju u plesu, svom tijelu i muzici. Sat traje 55 minuta uz obavezno istezanje.

Probajte i uvjerite se na svojim mišićima da je Twerkalicious by Miss Po vrlo izazovan i kvalitetan trening, a ne samo “mahanje guzom“.

 

Prijave za Twerkalicious program su u tijeku i obavezne na maja.z@angels.com.hr za Zagreb i dolores@angels.com.hr za Samobor zbog ograničenog broja mjesta u grupi.

Mjesto: Angels Body and Emotions studio, Radnička 1a, Zagreb i Katančićeva 28, Samobor

Termini: subota 18:30 sati – Zagreb, uskoro termin za Samobor

Cijena: 180 kuna /150 kuna za Angelsice

najava