Body and Emotions by Angels poseban je program tjelovježbe koji istovremeno djeluje na tijelo i emocije i na taj način omogućuje svakoj ženi da se opusti od napornog radnog dana i da kroz ples oslobodi ženu kakva doista jest, kad se maknu sve maske i strahovi. Ples koji je trening i terapija, ujedno oblikuje tijelo u skladno i ženstveno, a kalorije se duplo troše kad je trening cjelovit.

 

Što to zapravo znači? Cjeloviti pristup tjelovježbi u Body and Emotions Classic programu zapravo je djelovanje na kompletno žensko biće – izvana i iznutra. Osim što žena zbog treninga i vježbi doista postaje zdravija a time i ljepša, njena unutarnja ljepota je ono što će joj dati poseban sjaj.

Biti lijepa iznutra, to nije klišej, to je emocija koja se očituje na van, baš kao što se, primjerice, vidi sjaj u očima zaljubljene osobe. I baš zato, mi Angelsice smatramo da svaka žena, imala ona 18 ili 68, može biti ženstvena, seksi, privlačna i, ono najvažnije, dobro se osjećati u svom tijelu!

 

Svaki segment Body and Emotions treninga ima u sebi oba dijela. Trening započinje workoutom u trajanju od 45 – 60 minuta i oblikuje kompletnu muskulaturu kroz vježbe istezanja, vježbe snage i oblikovanja (body) i meditacijske vježbe (emotions). Nakon toga slijede uvijek novi ali obavezno plesni izazovi na šipci koji pomiču granice tijela i razvijaju sve mišićne skupine (body) ali i raspiruju ženinu strast i samopouzdanje (emotions). Zadnji dio (ali ne i najmanje važan) jest slobodan ples – koji nastaje vremenom iz koreografirane rutine. Takav ples nije samo improvizacija već istinski kontakt tijela i emocija spojenih u osobu, koji djeluje terapeutski, prazneći nas od negativnih sjećanja i emocija i puneći nas istovremeno snagom i slobodom (emotions). A poslije njega srce lupa, tijelo je znojno i mišići su odradili svoje.

Pogledajte kako smo videom dočarale dio tajne koju osjećamo kad plešemo:

Angels Video – Redefining sexy

Ples je najbolja metafora života i s koliko strasti i slobode mu pristupite, toliko ćete dobiti nazad. Nisu ograničenje niti godine, niti onaj osjećaj da to nije za vas, ograničenje postoji samo u nama samima.

Pridružite nam se na Angels Body and Emotions Classic programu i upoznajte sebe na potpuno nov način!

KONTAKT:

DOLORES 091/5230-474 , dolores@angels.com.hr