Kako bi bilo da si kreirate potpuno drugačiji život?

Kako bi bilo da svaku situaciju možete preokrenuti u najveći doprinos samima sebi i svijetu u kojem živite?

Kako bi bilo otpustiti blokade i otpore koje imate prema lakoći i ljepoti života?

Postoje 32 točke na vašoj glavi koje kada se nježno dodirnu, snažno i lako otpuštaju sve ono što vam ne dopušta primanje. Ove točke sadrže sve misli, vjerovanja, emocije i razmišljanja koje ste pohranili u bilo kojem životu.

Dajte si mogućnost da sve otpustite i dobit ćete više prostora, svjesnosti o sebi, svom tijelu i svemu oko vas.

I što će onda sve biti moguće?

Pokretanjem BARS-a raspršujete električni naboj polariteta pohranjen u vašem mozgu. Kao da netko resetira vaš mozak i otkrijete gdje imate automatska ponašanja, misli i osjećaje koje vas vode kroz život umjesto da imate slobodu izbora.

Kada pokrenete barse vaši moždani valovi se usporavaju dopuštajući pristup modelima ponašanja, sustavima vjerovanja i točkama gledišta koje koristite od vašeg djetinjstva ili iz nekog bivšeg života. Vi tako stvarno postajete prisutniji u svom životu i ne projicirate prošlost u budućnost.

Pokretanjem barsa istinski mijenjate svoju budućnost i otvarate bezbrojne mogućnosti.

Barsi ubrzavaju promjene na svim područjima vašeg života.

 

Dođite i isprobajte:

Adresa: Angels Studio Zagreb, Radnička 1a

Termin: utorak (26.05.) u 18 sati

Prijave na: maja.z@angels.com.hr

Cijena: BESPLATNO

Veselimo se druženju 🙂

  Jasmina Bjelica Jazz, stručnjak i coach za međuljudske odnose, ima iza sebe 14 godina edukacije po pitanjima osobnog rasta i razvoja, a svoj prvi coaching certifitkat je dobila prije više od 7 godina. Sa Barsima se susrela prije godinu i pol dana na radionici koju je vodio ko-autor Access-a dr.Dain Heer, te je do danas odradila više stotina klijenta kroz radionice, edukacije, programe coachinga, Bars-e i webinare. Voli život, Depeche mode, muškat, istraživanja, smijeh, druženja, putovanja, otkrivanje novog, dobru klopu, radost i lakoću.