Ovih su dana započeli upisi prvog levela Plesa na šipci u Zagrebu i Samoboru.
Nakon što smo veselo i živo proslavile rođendan sa svojim vježbačicama, veselimo se pozvati Vas da nam se pridružite u vježbanju!

Na naše brojeve telefona i mailove možete dobiti sve informacije o terminima i početku treninga. Pridružite nam se i otkrijte jedan poseban, ženski svijet u kojem se pleše, druži i uživa.

Iako je ples na šipci posljednjih nekoliko godina postao u nas izrazito popularan, šipka još uvijek kod mnogih žena izaziva strah, sram, odbojnost. “Ples na šipci nema poveznica sa striptizom, to je trening koji oblikuje mišiće i zateže tijelo, a ženstvenost oblina ostaje netaknuta. Plešući na šipci, žena se nakon nekog vremena osjeća slobodno, opušteno i prirodno, a taj osjećaj razvija u sebi. Nema ogledala ni publike, potvrda da je lijepa dolazi iz njene nutrine.

Upravo zahvaljujući emocionalnoj dimenziji treninga i plesa, ples na šipci Angels dobar je za žene svih godina. I cura od osamnaest i žena iznad četrdeset jednako uživa u rušenju barijera srama i straha, upoznavanju sebe na poseban način i podizanju samopouzdanja.
To žena spoznaje u plesu, a onda u stvarnom životu priziva u pomoć kad stvari baš ne idu glatko.

Angels u 5 osnovnih crta:

•    Vježba se u malim grupama od desetak polaznica
•    Vježba se u blago osvijetljenoj prostoriji, bez ogledala. Atmosfera je intimna, prijateljska i ugodna, omogućava brzo opuštanje i prepuštanje pokretu bez razmišljanja.
•    Trening traje dva sata i dijeli se na dva dijela. Prvi dio obuhvaća vježbe zagrijavanja na podu: opuštanje, istezanje, vježbe oblikovanja i meditacijske vježbe koji se povezuju u niz – plešu se. Fokus je na kružnim, ženstvenim pokretima. Drugi dio sastoji se od učenja novih elemanata na šipci i plesa.
•    Vježba se u udobnoj odjeći, bosi, a nakon nekog vremena ples se izvodi i u cipelicama koje treningu daju novu dimenziju.
•    Vježbe djeluju na oblikovanje mišića, upoznavanje vlastitog tijela, psihe i emocija te spoznavanju ženske strane koju žene danas potiskuju…